Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Προκλητικός και χωρίς ντροπή ο Ν.Παππάς: Οι πολίτες να σκεφτούν αν ζουν καλύτερα σήμερα ή το 2014



Με θράσος προκλητικός και κοροιδεύοντας χωρίς καμία ντροπή ο Ν. Παππάς μετά από καιρό απουσίας του ανέβηκε στο βήμα της βουλής για να μας κάνει πλάκα.

Αυτός ο απίθανος τύπος δεν έχει καμία αίσθηση των όσων λέει και δεν έχει κανένα συναίσθημα αυτοκριτικής πάντα προκλητικός και ψεύτης ξεστομίζει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα προκαλώντας όλο τον λαό που υποφέρει από την ανικανότητα της κυβέρνησης του.

«Είναι η καλύτερη στιγμή να σκεφτεί ο λαός τι θα είχε συμβεί αν δεν είχε έλθει η πολιτική αλλαγή τον Ιανουάριο». Είπε ο Νίκος Παππάς ζώντας σε άλλη διάσταση κοροιδεύοντας σίγουρα και κάνοντας πλάκα γιατί κανένας σοβαρός δεν λέει τέτοια πράγματα.

«Να σκεφτούν εάν η οικονομική τους θέση είναι καλύτερη σήμερα σε σχέση με την περίοδο πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015»Τόλμησε να πει κρυμμένος μέσα στον βουλή γιατί εάν το ξεστομίσει αυτό εκτός βουλής έξω στον κόσμο θα τον κάνουν ασήκωτο από τις κλωτσιές.

Το τερμάτισε ο αντρόπιαστος φτάνοντας τους ακροατές στα όρια τους αφού είπε : «Το επιτυχές αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης έγινε λόγω πολύ καλής πολιτικής διπλωματίας. Να αναρωτηθεί ο κόσμος εάν η εφάπαξ 13η σύνταξη θα καταβάλλονταν; Θα υπήρχε μήπως πρόγραμμα που οδηγεί σε ανάπτυξη»;

Είπε και άλλα που δεν αξίζει να τα αναφέρουμε αφού ήταν με άλλα λόγια να λέμε ότι θέλουμε ότι κάνουν εδώ αυτός και τα συντρόφια του εδώ και δύο χρόνια και δεν λένε να ξεκουμπιστούν να γλιτώσει η Ελλάδα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου