Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ποντάρουν στην ανικανόητα της κυβέρνησης Τσίπρα και τα κάνουν Τουρκία και Αλβανία


Κώστας Βουκελάτος

Αυτό που συμβαίνει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό δεν έχει προηγούμενο στην χώρα μας.

Πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης Τσίπρα σε όλα τα επίπεδα, βουλιάζει την Ελλάδα  που βάλλεται από παντού γιατί απλά έχουν πάρει χαμπάρι όλοι  και οι δανειστές και οι επικίνδυνοι γείτονες ποιοι κυβερνάνε την χώρα και ξεσαλώνουν ευελπιστώντας ότι κάτι θα κερδίσουν ποντάροντας στην ανικανότητα και την ανυπαρξία της κυβέρνησης Τσίπρα.

Δεν είναι τυχαίες οι επιθέσεις για δήθεν διεκδικήσεις του Ισλαμιστή τρελοσουλτάνου Ερντογάν απο την Τουρκία και οι δήθεν διεκδικήσεις του εντελώς τίποτα μέχρι πριν από δύο χρόνια του Αλβανού Ράμα που είδε φως και μπήκε βλέποντας ότι η κυβέρνηση στην Ελλάδα έχει μεγαλύτερα χάλια από τον ίδιο και την χώρα του.

Τα χάλια της κυβέρνησης τα βλέπουν σε όλο τον κόσμο με πρόσφατο παράδειγμα την αντίδραση της στις νέες προκλήσεις του Σουλτάνου για την συνθήκη της Λωζάνης.

 Το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας καταδίκασε μεν αλλά πάρα πολύ αργά το βράδυ της Τρίτης τις νέες προκλητικές δηλώσεις αμφισβήτησης της συνθήκης της Λωζάνης απο τον σουλτάνο,  αλλά για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο ήταν ανύπαρκτες,

Καλά διαβάζεται σε τόσο κρίσιμα εθνικά ζητήματα η ανικανότητα τους κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην χώρα γιατί δεν έχει καμία σοβαρότητα κανένα στέλεχος του Τσίπρα.

Την Τρίτη το βράδυ ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών Στράτος Ευθυμίου ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις δηλώσεις του σουλτάνου Ερντογάν, που έθεσε ευθέως θέμα αλλαγής της συνθήκης της Λωζάνης, απάντησε ότι «δηλώσεις αμφισβήτησης της Συνθήκης της Λωζάνης είναι απαράδεκτες». 

Ωστόσο, νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, όταν ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα, είπε: «Απ’ όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει τέτοια δήλωση του τούρκου προέδρου. Υπάρχει ένα δημοσίευμα, ανεπιβεβαίωτο. Και με αυτήν την έννοια θέλω να σας πω ότι δεν μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να σχολιάσει δημοσιεύματα. Σε κάθε περίπτωση, σας λέω ότι η θέση μας καθώς και η θέση της παγκόσμιας κοινότητας σε ό,τι αφορά την ισχύ της Συνθήκης της Λωζάνης, είναι γνωστή».


Είναι πάρα πολύ σοβαρό και τίθεται θέμα αντίληψης και ικανότητας των στελεχών του Μαξίμου γιατί δεν αντιλαμβάνονται την ζημιά που κάνουν στην χώρα μας και στο εσωτερικό της και στο εξωτερικό  της επιμένοντας να παραμένουν στην κυβέρνηση της χώρας εγκληματώντας με τις πράξεις τους και τις δηλώσεις τους εναντίον μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου