Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Αγνοείται η τύχη του ηγέτη της Αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας





Σημάδια ζωής από την προηγούμενη εβδομάδα, έχει να δώσει ο φυλακισμένος ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, Leopoldo Lopez.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η σύζυγός του Lilian Tintori, υποστηρίζει ότι ο Lopez αγνοείται από το περασμένο Σάββατο οπότε και θέλησε να τον επισκεφτεί στη φυλακή με τα παιδιά τους, αλλά οι Αρχές δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

"Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον Leopoldo", δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Tintori κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Καράκας, ενώ πρόσθεσε : "Είναι πάνω από 120 ώρες που έχουν περάσει χωρίς κάποια πληροφόρηση. Δεν μου επέτρεψαν  να τον δω, δεν επέτρεψαν την είσοδο στα παιδιά μας, στους δικηγόρους, είμαστε απομονωμένοι".

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, η Lilian Tintori μαζί με δεκάδες υποστηρικτές του συζύγου της, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης αγρυπνία  έξω από την φυλακή του ακρωτηρίου Ramo, ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές και τον πρόεδρο Μαδούρο – στον οποίο καταλογίζει ευθύνες - να δώσουν στοιχεία για τη ζωή του Lopez (μέχρι τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος).  



Πηγή : capital.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου