Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ο κοπανιστός αέρας πουλάει σαν τρελός!!




Μέχρι τώρα είχαμε ακούσει για έναν Βρετανό που πουλά στην Κίνα, με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία, έναντι 100 ευρώ, βαζάκι με αέρα (κοπανιστό;) από την βρετανική επαρχία. Το κάθε βαζάκι τιμολογείτε στα 100 ευρώ, απευθυνόμενο στην οικονομική ελίτ της χώρας που είναι διατεθειμένη να «ξοδευτεί»για λίγες μόνο εισπνοές.

Τη δόξα του εν λόγω Βρετανού αποφάσισε να κλέψει μία ελληνική εταιρεία, η Greekoxygen, διαθέτοντας στην αγορά ένα προϊόν που απευθύνεται σε όσους τουρίστες νιώθουν νοσταλγία για την Ελλάδα και επιθυμούν να πάρουν ένα κομμάτι της μαζί τους... Πρόκειται δηλαδή για ένα μπουκάλι με… ελληνικό οξυγόνο.

«Είναι ένα σουβενίρ που πρέπει να έχουν όλοι, μικρό και πρακτικό, ένα τέλειο δώρο που θα σημαίνει πολλά όταν ο επισκέπτης επιστρέψει σπίτι, ενθυμίζοντας του τις διακοπές του. Μπορεί να πάει οπουδήποτε: στην παραλία, στο βουνό, στη σκηνή, μέσα στην τσάντα ή την βαλίτσα», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (όπου δεν διασαφηνίζεται από ποιες περιοχές συλλέγεται το οξυγόνο), στο τέλος της οποίας υπάρχει εν είδει αγγελίας το «ζητούνται συνεργάτες και αντιπρόσωποι σε όλη την χώρα»…




Πηγή: protopapadakis.blogspot.com



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου