Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Δεν φτάνει που δεν υποδέχθηκε ο Τσίπρας τον Ομπάμα έβαλαν και στραβά το χαλί



Ξεφτιλιστήκαμε με αυτή την κυβέρνηση και πάλι διεθνώς.

Στις 10:30 το πρωί  το Air Force One προσγειώθηκε στην Αθήνα και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα έφτασε στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. 



Εκ μέρους όμως της κυβέρνησης τον πρόεδρο των ΗΠΑ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο όχι ο πρωθυπουργός της χώρας, ούτε καν ο πρόεδρος της χώρας αλλά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

Αυτό σχολιάστηκε άσχημα διεθνώς άν και κυβερνητικές πηγές δικαιολογούνταν λέγοντας ότι η διήμερη επίσκεψη του κ. Ομπάμα δεν είναι επίσημη, ώστε να τον υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά έχει χαρακτηριστεί ως επίσκεψη εργασίας. 

Έφεραν ώς παράδειγμα οι ίδιες κυβερνητικέ πηγές την επίσκεψη του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αθήνα ήταν και πάλι ο Πάνος Καμμένος στην υποδοχή.

Αλλά ξέχασαν την άφιξη του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα που τον υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αλλά αυτή είναι η συμπεριφορά αυτής της κυβέρνησης όλα λάθος, τα πάντα λάθος

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, ο Πιτ Σόουζα, ο φωτογράφος που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Ομπάμα, ανέβασε φωτογραφία με την άτυχη στιγμή με το κόκκινο χαλί κατά την άφιξη του Πλανητάρχη.

Η πρώτη εικόνα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο φωτογράφος του Ομπάμα ήταν από την αναστάτωση που προκλήθηκε όταν το αεροσκάφος Air Force One  προσγειώθηκε περίπου 1 μέτρο πιο μακριά από το σημείο που είχαν υπολογίσει.



Τελικά, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου αποφάσισαν να μετακινήσουν μόνο ένα κομμάτι του χαλιού, και να το στρώσουν διαγώνια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου