Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν την πραγματική αηδία & αγανάκτηση των πολιτών για την κυβέρνηση Τσίπρα



Κώστας Βουκελάτος

Έτσι και δουν δημοσκόπηση που τους ρίχνει στα τάρταρα από την  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αμολάνε τα στελέχη τους τα οποία βγαίνουν να την καταδικάσουν να την αναλύσουν και να την διαψεύσουν και να παραπλανήσουν όσο μπορούν.

Και εγώ μαζί τους δεν πιστεύω τις δημοσκοπήσεις γιατί πέφτουν έξω, αλλά βλέπω τους πολίτες και τις αντιδράσεις του που είναι χειρότερες από τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται τους τελευταίους μήνες και που τα νούμερα τους σώνουν με αυτά που παρουσιάζουν κάπως την εικόνα για την κυβέρνηση και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τους δίνουν νούμερα πέρα τον πραγματικών που θα πάρουν από την κοινωνία μόλις γίνουν εκλογές.

Μία βόλτα να κάνεις σε όλη την Ελλάδα από τα καφενεία, τις πλατείες και όπου αλλού περπατήσεις, αυτό που ακούγεται είναι να φύγουν οι ψεύτες, οι απατεώνες, οι κλέφτες, έβαλαν τον Κατρούγκαλο να μας κλέψει τις συντάξεις μας για να ταΐζουν το δημόσιο, μας κορόιδεψαν δεν έχουν κανένα σχέδιο ανάπτυξης, μας φέρνουν μόνο αηδία.

Τα παραπάνω και χειρότερα λένε οι πολίτες και η οργή τους δεν παρουσιάζεται ακριβώς στους αριθμούς που δίνουν οι δημοσκοπήσεις.

Απατεώνες, ψεύτες, ανίκανοι, αυτή είναι η άποψη του 95% της κοινωνίας των Ελλήνων πολιτών για τους Τσίπρα - Καμμένο και για την κυβέρνηση τους, οπότε μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις καλά σας λένε τα κυβερνητικά στελέχη. 

Να πιστεύετε όμως την κοινωνία που η άποψη της είναι πολύ χειρότερη από την εικόνα των δημοσκοπήσεων και η κατάληξη που θα έχει η κυβέρνηση στις εκλογές είναι μαθηματικά χειρότερη, θα ήθελαν πολύ στο Μαξίμου να αντικατοπτρίζει έστω και λίγο την εικόνα που δίνουν οι δημοσκόποι για αυτούς ώστε να μην ξεφτιλιστούν εντελώς.

Οπότε κοντός ψαλμός αλληλούια, οι εκλογές και το αποτέλεσμα τους έρχονται τους επόμενους μήνες και εκεί θα δούμε εάν η κοινωνία θα δώσει χειρότερα νούμερα αντί των δημοσκόπων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου