Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Το πρότυπο του Τσίπρα ο Μαδούρο πήρε εκπομπή βάζει μουσική και ας πεινάει ο λαός του




Κάπως έτσι αντιλαμβάνεται η αριστερά ότι είναι τα πράγματα!! Ο λαός του Μαδούρο λιμοκτονεί και αυτός χορεύει και βάζει τραγούδια δείχνοντας ευτυχισμένος ότι τα έχει καταφέρει και αυτό κάτι μας θυμίζει στην Ελλάδα που ο πρωθυπουργός μας ζει σε εικονική πραγματικότητα ότι τα έχει καταφέρει.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας πρώην οδηγός λεωφορείου και πρότυπο του Αλέξη Τσίπρα τώρα έγινε και μουσικός παραγωγός αφού  παρουσιάζει καθημερινή, 2ωρη εκπομπή, στην οποία βάζει την αγαπημένη του μουσική και βρίζει τους πολιτικούς αντιπάλους του.

«Καλημέρα σε ολόκληρη τη Βενεζουέλα, είναι η πρώτη εκπομπή της Ωρας της Σάλσααααα, στο Ράδιο Miraflores, τη φωνή της αλήθειας». 

Το ραδιόφωνο είναι για τον  Μαδούρο η αρχή αφού κάθε Τρίτη βράδυ έχει τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο «Επαφή με τον Μαδούρο», την οποία όλα τα κανάλια είναι υποχρεωμένα να αναμεταδίδουν. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρεται σε όλα τα θέματα επικαιρότητας και απαντάει στις ερωτήσεις των πολιτών. Η τηλεοπτική του εκπομπή κρατάει το ελάχιστο 3 ώρες, συνήθως φτάνει τις 5 ώρες.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου