Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Βόμβες Πάγκαλου κατά Τσίπρα: Είναι επικεφαλής μίας ομάδας κακοποιών όπως ο Χίτλερ




Απίστευτους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος για να επιτεθεί στον πρωθυπουργό.

Ο πρώην υπουργός έφτασε στο σημείο να παρομοιάσει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Αδόλφο Χίτλερ. Συγκεκριμένα είπε «Εγώ θα συγχαρώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μία σκληρή, αδίστακτη ομάδα κακοποιών. Πολεμάω σκληρά, τον μικροαστικό καθωσπρεπισμό. Ο Χίτλερ, ήταν επικεφαλής μίας συμμορίας κακοποιών ή δεν ήταν; Πήρε 35%! Επειδή δεν έχει ο Τσίπρας τον στρατό για να κάνει αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Ο Χίτλερ είχε τον στρατό και έκανε αυτά που έκανε» είπε ο κ. Πάγκαλος. 

«Πολύ καλό να σεβόμαστε τη πλειοψηφία και εγώ την σέβομαι» συνέχισε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Και δεν ζητάω να παραιτηθεί η κυβέρνηση, όσο έχει την πλειοψηφία. Συγχαίρω την ηγεσία αυτής της ομάδας κακοποιών, η οποία κατάφερε να κερδίσει καταρχήν την λαϊκή πλειοψηφία- 18% είχε πάρει επί των εγγεγραμμένων, δεν είναι ακριβώς λαϊκή πλειοψηφία και 25 % επί των ψηφισάντων… Αλλά εν πάση περιπτώσει, ας πούμε ότι κέρδισε, ότι ήρθε πρώτη και πήρε το μπόνους των 50 εδρών του μεγαλοφυούς νομοθέτη Σκανδαλίδη που έκανε το μπόνους των 50 εδρών. Καταφέρανε τώρα τελευταία, δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, ότι γελοιοποιούμενοι και οδηγώντας την κυβέρνησή τους και το κόμμα τους από γκάφα σε γκάφα, κάνανε να ξεχάσουμε την οικονομική κατάσταση». 

Τι είπε για το ταξίδι Παππά-Αστερίου στη Βενεζουέλα 

«Κοιτάξτε την κυβέρνηση, λέει ότι πήγε να πάρει τρόφιμα από τη Βενεζουέλα, που έχουμε δει εδώ και έξι μήνες να λεηλατούνται τα άδεια super market στη χώρα…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος στη συνέντευξή του στο Βήμα fm.

«Τώρα ξαφνικά κρατούσαν μυστικό για χρόνια, για μήνες ότι έκαναν μία offshore για να πληρώνει η εφημερίδα τους λιγότερο φόρο, το οποίο είναι απολύτως νόμιμο. Με βάση τους κανόνες της κίνησης κεφαλαίων της ΕΕ, είναι απολύτως νόμιμο να έχεις μία offshore στην Ελλάδα, στην Κύπρο… Το κρύψανε μετά μανίας. Θεωρούσαν ότι μία αριστερή εφημερίδα, δεν πρέπει να έχει offshore, η οποία να έχει μεγάλο μέρος του κεφαλαίου της» είπε ο κ. Πάγκαλος.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Νίκου Παππά με τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμιο Αρτεμίου στη Βενεζουέλα, ο Θόδωρος Πάγκαλος σχολίασε: «Εμφανίζεται ένας Κύπριος λεβέντης και μοσχαναθρεμένος, δικηγόρος και ξαφνικά εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην ιστορία αυτήν και αποκρύπτει μετά,  μετά μανίας, ότι είχε πάει ο Παππάς με αυτόν τον δικηγόρο στην Βενεζουέλα του Μαδούρο…». 

«Για να εισαχθούν λέει φθηνά τρόφιμα από τα κρατικά παντοπωλεία της Βενεζουέλας και να δώσει επαναστατική βοήθεια η Βενεζουέλα, δίνοντας φθηνό πετρέλαιο, αλλά στους δήμους που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε όλους. Δηλαδή να υποθέσω τώρα, ότι ο ΚΚΕ δήμαρχος της Καισαριανής, δεν θα έπαιρνε φθηνό πετρέλαιο...» ανέφερε ο πρώην υπουργός. 



Πηγή: iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου