Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Σκηνές σοκ: 15χρονα χωρίς αισθήσεις έξω από κλαμπ της Κηφισίας



Οι απεγνωσμένες προσπάθειες μίας μητέρας να επαναφέρει τον γιο της - Τα παιδιά ήταν σε τραγική κατάσταση - Τι απαντά η ιδιοκτησία του κλαμπ

«Βοήθεια, καλέστε γρήγορα ασθενοφόρο. Το παιδί μου έχει χάσει τις αισθήσεις του». Με αυτά τα λόγια και με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της αντέδρασε η μητέρα ενός εκ των 15χρονων μαθητών που βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το γνωστό κλαμπ του Αμαρουσίου μετά από την κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν περίπου τέσσερις τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου όταν η μητέρα ενός από τους μαθητές που είχαν πάει σε πάρτι στο κλαμπ, πήγε εκεί για να πάρει το παιδί της. Φτάνοντας έξω από το κέντρο αντίκρισε μία σοκαριστική εικόνα: 10 παιδιά σε άθλια κατάσταση και ανάμεσα τους το παιδί της, σε κωματώδη κατάσταση!

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές καθώς η γυναίκα όσο και αν προσπαθούσε, δεν μπορούσε να επαναφέρει με τίποτα το παιδί. Με κραυγές αγωνίας ζητούσε από τους πάντες να καλέσουν το ΕΚΑΒ. 

Το ανήλικο τελικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου εξαιτίας της ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει, επανήλθε -σύμφωνα με πληροφορίες- το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου.
Εκτός όμως από τον μαθητή, στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν και άλλοι δυο ανήλικοι οι οποίοι είχαν λιποθυμήσει.

Το περιστατικό έγινε γνωστό στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έσπευσαν να επιληφθούν της υπόθεσης. 

Άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο γνωστό κλαμπ και έλαβαν δείγματα από τα ποτά τα οποία στάλθηκαν προς εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Οι αστυνομικοί ζήτησαν όλες τις αιματολογικές εξετάσεις από τα παιδιά που πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά και από όσα ένιωσαν έντονη αδιαθεσία μετά την κατανάλωση του αλκοόλ.

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών όπου ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η ομαδική λιποθυμία των ανηλίκων παιδιών ηλικίας 15 και 16 ετών. Έτσι έρευνα εάν αυτή προήλθε από την κατανάλωση μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, από νοθευμένα ποτά ή από το συνδυασμό αλκοόλ με άλλες ουσίες.

Το πάρτι διοργανώθηκε από 50 μαθητές και μαθήτριες τριών ιδιωτικών σχολείων των βόρειων προαστίων. Οι ανήλικοι έδωσαν ραντεβού στο γνωστό κλαμπ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης καθώς την επόμενη μέρα ήταν η αργία της 28ης Οκτωβρίου και δεν θα πήγαιναν σχολείο. Όλα κυλούσαν μια χαρά έως ότου οι πρώτοι μαθητές άρχισαν να κάνουν εμετό. Στη συνέχεια κάποια άλλα, μεταξύ των οποίων και κορίτσια, ένιωσαν έντονη αδιαθεσία και βγήκαν έξω από το κλαμπ προκειμένου να πάρουν καθαρό αέρα. Δεν επέστρεψαν ποτέ όμως στο κλαμπ και όταν οι συμμαθητές, τους αναζήτησαν τους βρήκαν λιπόθυμους απέξω.


Τι απαντά η ιδιοκτησία του κλαμπ


«Επειδή σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου έχουν αναρτηθεί δημοσιεύματα σχετικά με την εκδήλωση της 27ης Οκτωβρίου από ιδιωτικά σχολεία θέλουμε να σας παραθέσουμε τις απόψεις μας περί αυτού

1.Ο χώρος είχε εκμισθωθεί σε εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων και η οποία είναι και υπεύθυνη για την διοργάνωση της εκδήλωσης
2.Έχοντας υπόψιν τις καταγγελίες για την συγκεκριμένη εκδήλωση και σαν ιδιοκτήτης του χώρου καταγγέλω την σύμβαση μίσθωσης με τη διοργανώτρια εταιρία μέχρι  να διαλευκανθεί η συγκεκριμένη καταγγελία.

Είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες τακτικές και προχωράμε στην λήψη άμεσων μέτρων  με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των πελατών και ειδικά των ανηλίκων.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση

Με εκτίμηση
JKM GROUP».



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου