Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Αποτελειώνουν την οικονομία σχεδιάζουν γιγάντωση του Δημοσίου: Αυξάνουν τις οργανικές θέσεις 15%



Το αποκάλυψαν στους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ

Ξανά, σχεδιάζουν γιγάντωση του Δημοσίου: Αυξάνουν τις οργανικές θέσεις 15%

Αύξηση οργανικών θέσεων σε δημόσιους οργανισμούς κατά 10-15% προβλέπει το νομοσχέδιο για την κινητικότητα, όπως τόνισαν ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός Χριστόφορος Βερναρδάκης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ

Αύξηση των οργανικών θέσεων σε δημόσιους Οργανισμούς κατά 10%-15% θα προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για την κινητικότητα στον δημόσιο τομέα.

Αυτό τόνισαν ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός Χριστόφορος Βερναρδάκης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, καθησυχάζοντας τους φόβους των συνδικαλιστών περί συρρίκνωσης των Δημόσιων Οργανισμών. 

Αναφερόμενος στο νέο σύστημα κινητικότητας, ο κ. Βερναρδάκης ανέφερε ότι αποσκοπεί στον εξορθολογισμό του τρόπου μεταθέσεων και αποσπάσεων των δημοσίων υπαλλήλων. 

Τη σχετική αρμοδιότητα, όπως είπε, θα έχει η κεντρική επιτροπή κινητικότητας, η οποία θα καθορίζει με διαφανή τρόπο τις μεταθέσεις λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των υπηρεσιών σε συνδυασμό με τα ανάλογα αιτήματα των υπαλλήλων.





Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου