Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Το video που τελειώνει τον Τράμπ και την προεδρική του κούρσα



Την υπόσχεση ότι «θα γίνει καλύτερος άνθρωπος» έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ ζητώντας συγνώμη, αναφορικά με το βίντεο ιδιωτικής συζήτησής του που κυκλοφόρησε, και στο οποίο κάνει σεξιστικά σχόλια. «Φρικιαστικό» χαρακτηρίζει το απόσπασμα η Χίλαρι Κλίντον.


Για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία, μετά τη δημοσίευση από την Washington Post αποσπάσματος ιδιωτικής συζήτησης, κατά την οποία, το 2005, ο Ντόναλντ Τραμπ εξιστορεί την προσπάθεια του να κάνει σεξ με μία παντρεμένη γυναίκα, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

Στην ηχογραφημένη συνομιλία, ο Τραμπ φορούσε μικρόφωνο και συνομιλούσε με τον Μπίλι Μπους, τον παρουσιαστή του Access Hollywood του τηλεοπτικού δικτύου NBC, πριν από τη βιντεοσκόπηση μέρους εκπομπής.

Μιλώντας για την έλξη του για όμορφες γυναίκες, λέει χαρακτηριστικά: «Όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις, μπορείς να κάνεις ό,τι θες».

"Της την έπεσα, αλλά έφαγα χυλόπιτα" ακούγεται να λέει ο Τραμπ και συμπληρώνει: "Προσπάθησα να την γ***. Ήταν παντρεμένη". Στη συνέχεια περιγράφει πως προσπάθησε να προσεγγίσει μια γυναίκα. Στη συνέχεια ο Τραμπ ακούγεται να παίρνει καραμελάκια δροσερής αναπνοής γιατί όπως λέει ίσως τη φιλήσει.

"Αν ξεκινήσεις δεν σταματάνε. Μπορείς να τους κάνεις ότι θες, ακόμη και να την πιάσεις από το μ***" ακούγεται να αναφέρει. Οι δύο άνδρες στη συνέχεια σχολιάζουν την γυναίκα που τους υποδέχεται έξω από το λεωφορείο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Αμερικανός κάνει λόγο για σεξουαλικές περιπέτειες ενώ έχει μόλις παντρευτεί την αγαπημένη του Μελάνια, την οποία και μνημονεύει με "στοργή" μόλις βρεθεί μπροστά στις κάμερες.

Η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε το απόσπασμα «φρικιαστικό», σημειώνοντας: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτόν τον άνδρα να γίνει πρόεδρος», ενώ ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν δήλωσε «αηδιασμένος» από όσα άκουσε να λέει ο Τραμπ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου