Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Δήθεν δεν ήξερα Παρασκευόπουλου ψάχνω την αλήθεια και ζητά έρευνα για την υποκλοπή emails του Αντιπροέδρου ΣτΕ



Κατόπιν εορτής και μετά από την αποκάλυψη του στυγνού εκβιασμού κακουργηματικού χαρακτήρα όλοι ψάχνονται δήθεν και καλά για να θολώσουν τα νερά!!

Σας μάθαμε!! Σας ξέρουμε!! Δεν μπορείτε να μας κοροϊδέψετε!!

Κινητοποιήθηκαν δήθεν όλοι μετά τις "δεν ξέραμε δεν ρωτάγαμε" αποκαλύψεις από τις εφημερίδες του καθεστώτος που σχεδίασαν τον στυγνό εκβιασμό του ανώτατου δικαστικού.

Έτσι λοιπόν για να θολώσει τα νερά ο υπουργός δικαιοσύνης  δήθεν "έκπληκτος"  κάνει παρέμβαση για να διεξαχθεί έρευνα εφ' όλης της ύλης μετά τη θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας που μετέχει της Ολομέλειας για τις τηλεοπτικές άδειες, πραγματοποίησε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος. 

Ο Παρασκευόπουλος με παραγγελία του προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου ζητά να διερευνηθεί σε βάθος αν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα μεταξύ των οποίων, παραβίαση και ανακοίνωση προσωπικών δεδομένων, αποδοχή προϊοντων εγκλήματος, παραβίαση απορρήτου επικοινωνίας και άλλα.

Παράλληλα, λίγο νωρίτερα για υποκλοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, του οποίου προσωπικά δεδομένα διοχετεύθηκαν σε μερίδα του Τύπου προκαλώντας οργίλη αντίδραση δικαστικών ενώσεων, διατάχθηκε και από την Εισαγγελία της Αθήνας.

Η έρευνα έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος και θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Σπυρίδωνα Παππά.

Η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων του αντιπροέδρου του ΣτΕ προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις των μεγαλύτερων δικαστικών ενώσεων καθώς εκλήφθηκαν από δικαστές –και του ΣτΕ– ως μεθοδεύσεις εκβιαστικού τύπου, με στόχο την παραβίαση της συνείδησης δικαστών ενόψει των κρίσιμων διασκέψεων που βρίσκονται σε εξέλιξη για κρίσιμες υποθέσεις.

Αρκετοί δικαστικοί, μάλιστα, εκτίμησαν πως οι επιθέσεις αυτές κατά του συγκεκριμένου αντιπροέδρου σε συνδυασμό με τους χειρισμούς του προέδρου του δικαστηρίου, που ματαίωσε προ ημερών τη διάσκεψη επικαλούμενος το «κλίμα των ημερών», λειτούργησαν τελικώς ως «μπούμερανγκ» και επηρέασαν τις θέσεις των δικαστικών στην κρίσιμη ψηφοφορία.

Ο υπουργός νομίζουμε ότι ξέρει ακριβώς ποιός και γιατί ξεφτίλισε ένα ανώτατο δικαστικό και για ποιο σκοπό οπότε έπρεπε να διατάξει την ποινική δίωξη όλων των υπευθύνων του εκβιασμού σε βαθμό κακουργήματος απλά νέτα σκέτα αντρίκια!!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου