Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά με τις ψήφους της Χ.Α. και τώρα ζητάει και τα ρέστα



Η Γεροβασίλη χωρίς να ντρέπεται χτύπησε και πάλι κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για «θεσμική απρέπεια»

Ποια η Γεροβασίλη και η κυβέρνηση της που έριξαν την προηγούμενη κυβέρνηση με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, που εκλιπαρούσαν την Χ.Α. να ψηφίσουν την απλή αναλογική πρίν απο λίγες ημέρες.

«Να απολογηθεί για την αντιθεσμική της συμπεριφορά» ζητά από τη ΝΔ με δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και γελάει ο κόσμος μαζί της κατηγορώντας την ότι «όχι» κατά της συγκρότησης του ΕΣΡ ψήφισε και η Χρυσή Αυγή!!!

Η κυβέρνηση δηλαδή, η οποία με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής μπλοκάρισε κορυφαία πολιτειακή διαδικασία,  την εκλογή  Προέδρου της Δημοκρατίας και ουσιαστικά έριξε μαζί της  την κυβέρνηση Σαμαρά, κάνει την ενοχλημένη τώρα γιατί η ΝΔ είχε την ίδια στάση μαζί της στη Διάσκεψη  των Προέδρων της Βουλής και εκτοξεύει κατηγορίες αγνοώντας το παρελθόν της με την Χ.Α.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που εκλιπαρούσε πριν από λίγες ημέρες την Χρυσή Αυγή για  να ψηφίσει μαζί της την απλή αναλογική, αλλά και την οποία κατηγόρησε ευθέως ο Θ. Πάγκαλος χθες ότι έχει έρθει σε παρασκηνιακή συνδιαλλαγή μαζί της για το ζήτημα της δίκης της.

 Η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπρόσωπου η οποία δεν σκέφτηκε πριν μιλήσει όπως πάντα:


«Η Νέα Δημοκρατία τορπίλισε σήμερα την συγκρότηση του ΕΣΡ, υιοθετώντας μια προκλητικά αντιθεσμική συμπεριφορά. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να απολογηθεί για την στάση αυτή, η οποία δεν έχει άλλο σκοπό, παρά μόνο να αποτρέψει την επιβολή κανόνων νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, να υπερασπιστεί την διαπλοκή και να εκβιάσει την ακύρωση του διαγωνισμού, από τον οποίο το ελληνικό δημόσιο θα εισπράξει 258 εκ. ευρώ.


Στην προσπάθειά της αυτή, η Νέα Δημοκρατία δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να αθροίσει τις αρνητικές της ψήφους, στην διάσκεψη των Προέδρων, με αυτές της Χρυσής Αυγής.


Οι πολίτες παρακολουθούν και κρίνουν».

Ακριβώς αυτό οι πολίτες παρακολουθούν και κρίνουν, οργίζονται και γελάνε με τα χάλια της κυβέρνησης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου