Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Το κόλπο του εκβιασμού έστησαν Τσίπρας - Παππάς στην Ν.Δ. καταθέτωντας τροπολογία και αδιαφορώντας για το Σύνταγμα





Κώστας Βουκελάτος


Ποιος δεν κατάλαβε ότι η καθεστωτική κίνηση Παππά με την τροπολογία που έφερε νύχτα έγινε για να εκβιάσει και να πιέσει την Νέα Δημοκρατία η οποία έχει στριμώξει άγρια την κυβέρνηση.

Ο Παππάς αγνοώντας και πάλι το Σύνταγμα της χώρας προσπαθεί να πιέσει την Νέα Δημοκρατία να συννενέσει στην σύσταση του ΕΣΡ που διέλυσε η ίδια η κυβέρνηση για να μπορεί να ελέγξει την ενημέρωση αλλά δεν τα φαίνεται να τα καταφέρνει.

Η επίδειξη δήθεν δύναμης την Παρασκευή βράδυ γύρισε μπούμερανγκ στους καθεστωτικούς εκβιαστές και έκανε την εικόνα της κυβέρνησης ακόμα χειρότερη στους πολίτες που έχουν αηδιάσει για τις φασιστικές μεθόδους που τόλμησαν για ακόμα μία φορά να χρησιμοποιήσουν για να πετύχουν τον σκοπό τους. 

Ο στόχος της κίνησης Παππά δεν ήταν άλλος από το να ασκήσει πίεση στην αντιπολίτευση και ειδικά στη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να χρεωθεί εκείνη την ευθύνη, λόγω της άρνησής της να συμπράξει στη στελέχωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Κάτι τέτοιο απαιτεί πλειοψηφία 4/5 στη Διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή, αριθμός που είναι αδύνατον να συμπληρωθεί χωρίς το δεύτερο μεγαλύτερο κοινοβουλευτικό κόμμα.

Η ΝΔ έχει όμως  ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συναινέσει για το ΕΣΡ, εάν δεν αποσυρθεί ο νόμος Παππά και προειδοποιεί το Μαξίμου να ξεχάσει κάθε σκέψη για «μαύρο» σε κανάλια. 

Γελάει ο κόσμος με την δήθεν παρέμβαση Βούτση ώστε να αποτραβηχτεί για λίγες μέρες η καθεστωτική φασιστική τροπολογία, όπως γελάει και με τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παππάς μετά την δήθεν παρέμβαση του Προέδρου της βουλής.

Ο Ν. Παππάς γνωστό της πάσης πλέον χαμηλής νοημοσύνης και καθεστωτικής πονηρής νοοτροπίας προσπαθεί με κάθε τρόπο να ελέγξει τα ΜΜΕ νομίζοντας ότι έτσι θα εδραιωθεί το καθεστώς θα επιβιώσει και δεν θα πέσει η κυβέρνηση όσο άσχημα και να οδηγεί την χώρα, κάποιος του έχει πει φαίνεται επίσης χαμηλής νοημοσύνης ότι η χώρα μπορεί να γίνει Βόρεια Κορέα εύκολα αλλά εδώ είναι Ελλάδα δυστυχώς για τον ίδιο και ευτυχώς για εμάς.

Η ουσία είναι μία η κυβέρνηση έχει χρεωθεί το φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών, χρεώθηκε το σκάνδαλο Καλογρίτσα και τις ποινικές ευθύνες που έχει ο Νίκος Παππάς, είναι με την πλάτη στον τοίχο και προσπαθεί για να πετύχει τον σκοπό της να ρίξει το όποιο αποτέλεσμα του μαύρου που επιθυμεί ο Τσίπρας στην Νέα Δημοκρατία.

Σας πήραμε χαμπάρι όμως, σας μάθαμε, σας ξέρουμε και σας έχουμε σιχαθεί.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου