Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ξεφτιλίστηκε εντελώς ο Φ. Κουβέλης : Οφείλουμε να προωθούμε τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ




Όσους πρώην και νυν πολιτικούς ρωτάμε για το πώς βλέπουν την συμπεριφορά του Φώτη Κουβέλη μας λένε απλά κρίμα, το ίδιο και πολίτες που έχουν παρακολουθήσει την πολιτική του πορεία.

Η συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών δείχνει ότι πλέον δεν τον ενδιαφέρει η εικόνα του πρώτη θέση έχει κάποια καρέκλα, ότι καρέκλα του προτείνουν για να επιβιώσει πολιτικά.

«Οφείλουμε να προωθούμε τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα για δίκαιη ανάπτυξη και μετασχηματισμό της κοινωνίας και του κράτους», είπε και για να μην δείξει ότι το δέλεαρ είναι η καρέκλα διευκρίνισε ότι η στήριξη αυτή δεν σχετίζεται με το ενδεχόμενο υπουργοποίησης του.

Ο Φ. Κουβέλης έφτασε στο σημείο στην ερώτηση δημοσιογράφου "εάν εφαρμόζεται Αριστερή πολιτική στην χώρα" να πει κατηγορηματικά ότι «Ναι είναι Αριστερή πολιτική», επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερψηφίστηκε για δεύτερη φορά, λέγοντας στους πολίτες ότι «θα υλοποιήσει τη συμφωνία με τους δανειστές. Συμφωνία επώδυνη αλλά αναγκαία». Σήμερα, τονίζει, η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε για να βγάλει τη χώρα από την κρίση «με την κοινωνία όρθια προωθώντας παράλληλα πολιτικές ανακατανομές των βαρών υπέρ των εργαζομένων».

Από τις δηλώσεις του φαίνεται καθαρά ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση ο κ. Κουβέλης με την κοινωνία και όσα υποφέρει από την πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα.

Τι άλλο να αναφέρεις από την συνέντευξη του κ. Φώτη Κουβέλη απλά κρίμα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου