Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Νέα Δημοκρατία για την δημοσκόπηση της "Αυγής"



Αφορμή το γεγονός ότι ο σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε για τη δημοσκόπηση, επαναφέροντας το αίτημα για εκλογές:

«Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν την πλήρη επιβεβαίωση της στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιμετωπίζεται από την πλειοψηφία των πολιτών, ως ο πολιτικός που αποτελεί αξιόπιστη λύση στο τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Η πρόταση του για την συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό, δημιουργεί ελπίδες στηριγμένες στην πραγματικότητα ότι μπορεί να υπάρξει θετική διέξοδος και πραγματική ελπίδα.

Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώνει τους Έλληνες. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, οφείλουν να ακούσουν την φωνή της κοινωνίας και να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές το ταχύτερο δυνατό».

Για τα ευρήματα της δημοσκόπησης, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε:

«Η δημοσκόπηση παρουσιάζει μια σειρά δεδομένα που αποδεικνύουν το πολύ μεγάλο πολιτικό πλεονέκτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Η υπεροχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έναντι του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα του καταλληλότερου πρωθυπουργού είναι πλέον συντριπτική, 42%-23%. Η υπεροχή μίας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έναντι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αντίστοιχα πολύ μεγάλη, 36%-14%. το 51% των πολιτών τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου