Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Περίεργη η υπόθεση με τον κρεμασμένο άνδρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος



Δύο αλλοδαποί φέρονται να τον κρέμασαν ζωντανό

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ο απαγχονισμός ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Κλαυθμώνος, δίπλα από το υπουργείο Εσωτερικών στις 19.25 το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό κατήγγειλε ένας πολίτης, ο οποίος ανέφερε ότι σε ένα δέντρο υπάρχει κρεμασμένος ένας άνθρωπος.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως υπήρχε όντως κρεμασμένο από ένα δέντρο το άψυχο κορμί ενός άνδρα, ενώ κάτω από το δέντρο βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, ένας 35χρονος Πολωνός και ένας 52χρονος Ουκρανός.

Στην επιτόπια ανάκριση που διενήργησαν οι άνδρες της αστυνομίας, οι δύο αλλοδαποί υποστήριξαν ότι ο απαγχονισμένος άνδρας κρεμάστηκε μόνος του, ενώ οι ίδιοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ των τριών ανδρών που είχε ως αποτέλεσμα, οι δύο άνδρες να κρεμάσουν το θύμα με μία αυτοσχέδια θηλιά από το δέντρο.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.



Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου