Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ποτάμι: Οι προσπάθειες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εκβιάσουν τους δικαστές απέτυχαν




«Ο κ. Παππάς πρέπει να παραιτηθεί και ο κ. Τσίπρας να απολογηθεί»

Όταν έγινε γνωστή η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αντισυνταγματικότητα του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, το Ποτάμι ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και να παραιτηθεί.

«Οι προσπάθειες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εκβιάσουν τους δικαστές απέτυχαν. Τώρα ήρθε η στιγμή των ευθυνών. Ο κ. Παππάς πρέπει να παραιτηθεί και ο κ. Τσίπρας πρέπει να απολογηθεί», αναφέρει ανακοίνωση του Ποταμιού. Στην ανακοίνωση, προστίθεται ότι το Ποτάμι είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση να σεβαστεί το ΕΣΡ και να μην επιμείνει στον παραλογισμό ότι στην Ελλάδα θα εκπέμπουν μόνο 4 κανάλια. «Ο κ. Παππάς, με την άδεια του κ. Τσίπρα όμως, θεώρησε ότι μπορεί να παραβιάσει το Σύνταγμα προκειμένου να στήσει ένα ελεγχόμενο τοπίο στην ενημέρωση. Με εργολάβους και «λαγούς» που θα έδιναν βοσκοτόπια και θα έστηναν «SIRIZA TV», σημείωσε το Ποτάμι.

Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να αναγνωρίσει το λάθος της και να δεχθεί την πρόταση που κατέθεσε το Ποτάμι στον πρόεδρο της Βουλής: «Περισσότερα κανάλια - περισσότεροι εργαζόμενοι - περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία - περισσότερη διαφάνεια στην προέλευση των χρημάτων των καναλαρχών και κυρίως περισσότερη συνταγματική νομιμότητα», κατέληξε το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.



Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου