Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Είναι τρομερό το ότι δεν ντρέπεται η Γεροβασίλη για τις δημόσιες δηλώσεις της.





Κάθε άνθρωπος χαρακτηρίζεται από τον τρόπο που διαχειρίζεται την προσωπικότητα του.

Η κυρία Γεροβασίλη σίγουρα δεν κάθετε στην θέση της με το ζόρι και γνωρίζει καλύτερα απο τον καθένα ότι τα όσα έχει πεί κατά καιρούς με αποκορύφωμα τα χθεσινοβραδινά κατά του ΣτΕ την βλάπτουν και προσωπικά, απλά δεν ντρέπεται, δεν την νοιάζει και δεν την ενδιαφέρει η εικόνα της θεωρεί ότι κάνει σωστά την δουλειά του κόμματος λέγοντας τα όσα διατάζει ο Τσίπρας να πει.

Εχθές το τερμάτισε και οι δηλώσεις της χαρακτηρίζουν και την ποιότητα της αφού επέτρεψε στον εαυτό της να πει τα χθεσινά απίστευτα κατά εντολή των Τσίπρα - Παππά και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Ειδικά οι δηλώσεις της για το ΣτΕ έχει προκαλέσει τεράστιο αναβρασμό στις δικαστικές ενώσεις: «το ΣτΕ παρεμποδίζει τη ρύθμιση του εδώ και 27 χρόνια ασύδοτου τηλεοπτικού τοπίου» και συνέχισε: «Πρόκειται για το ίδιο δικαστήριο, το οποίο: έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια, που διέλυσαν την Ελλάδα, έκρινε συνταγματικό το «μαύρο» στην ΕΡΤ, έκρινε συνταγματικό το PSI που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία»

Αρνητικές είναι και οι αντιδράσεις τόσο των κομμάτων τις αντιπολίτευσης όσο και των απλών πολιτών που ντρέπονται περισσότερο για την κυβέρνηση που έχει τις τύχες της χώρας ακόμα στα χέρια της.

Όπως ήταν φυσικό και τα ξένα διεθνή ΜΜΕ κάνουν αναφορά για το χθεσινό "χαστούκι" που έφαγε η κυβέρνηση Τσίπρα με χαρακτηριστικό το άθρο της WSJ  που αναφέρει: "Η ρύθμιση ΣΥΡΙΖΑ στον αέρα, καθώς το δικαστήριο απορρίπτει το νόμο για τις τηλεοπτική αναμόρφωση". Η Αμερικάνικη εφημερίδα κάνει λόγο για "τεράστιο εξευτελισμό" της κυβέρνησης έπειτα από την απόφαση του ΣτΕ. "Η υπόθεση δίνει ένα ισχυρό χτύπημα στην εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, σαν το νέο που θα φέρει την εκκαθάριση στο βούρκο της πολιτικής" γράφει το δημοσίευμα. "Η πιθανότητα της αρνητικής τοποθέτησης του ΣτΕ ανάγκασε τον πρωθυπουργό να υπερασπιστεί δημόσια τον στενό του συνεργάτη και υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος και διαχειρίστηκε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών".




Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και οι πρόωρες εκλογές είναι μπροστά μας συντομότερα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου