Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Η απελπισία ΣΥΡΙΖΑ με τις μεταγραφές Κουλούρη, Τζουμάκα, Κουβέλη δείχνουν την απόγνωση του Τσίπρα



Κώστας Βουκελάτος

Αλήθεια ποιανού ιδέα ήταν να μεταγραφούν στο κόμμα ακόμα δύο από το βαθύ ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε την Ελλάδα και ένας μπαλαντέρ τύπου όπου μου πείτε πάω αρκεί να είμαι στα πράγματα;

Όσοι εδώ και χρόνια είναι στην αφάνεια και παροπλισμένοι επαναδραστηριοποιούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ και πλασάρονται ως μεταγραφές που θα βελτιώσουν το μέλλον βάζοντας φρένο στην κατρακύλα του κόμματος, έτσι νομίζουν κάποιοι.

Και εδώ μπορείς μόνο να γελάσεις και να προβληματιστείς για την κατάντια που είχε και συνεχίζει να έχει το κυβερνών κόμμα των τίποτα.

Η προσπάθεια να φέρεις στον ΣΥΡΙΖΑ τους Κουλούρη, Κουβέλη και Τζουμάκα δεν είναι πολιτική διερεύνηση προς το κέντρο αλλά τρελή γύρα στην φυγόκεντρο της συνεχιζόμενης παρακμιακής πορείας του Τσίπρα του κόμματος του και της κυβέρνησης του.

Ο Τσίπρας νομίζει ότι εάν εντάξει τους παρακμιακούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ του παρελθόντος στο κόμμα του η κίνηση του αυτή θα έχει τη απήχηση που είχε ο Ανδρέας Παπανδρέου και εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Δεν φτάνουν όσοι ΠΑΣΟΚΟΙ από το βαθύ ΠΑΣΟΚ που φέρουν τεράστια ευθύνη για την κατάσταση στην χώρα βρίσκονται από την πρώτην στιγμή στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο αζήτητα Κουβέλης που ζήτημα να τον ψηφίζει και ο ίδιος στις εκλογές (πήρε στις τελευταίες 0,49%), ο Τζουμάκας αποτυχημένος βουλευτής από το 2007 και σαν πρόεδρος του Σοσιαλιστικού κινήματος πήρε 0,19% το 2014 αυτοί οι δύο τεράστιοι μαζί με τον εντελώς τίποτα που δεν τον θυμόμαστε μέχρι να οδηγήσει παράνομα περνώντας κανένα κόκκινο Κουλούρης είναι η επιλογές απελπισίας του Τσίπρα.

Με αυτούς δίπλα στην Αυλωνίτου, Πολάκη. Καφαντάρη, Καρακώστα και τους άλλους τιτανομέγιστους ο Τσίπρας πιστεύει ότι θα δυναμώσει το τελειωμένο κόμμα του.

Απορίες 

Αξιοπρέπεια δεν έχουν και οι τρεις που θέλουν να ενταχθούν στο τελειωμένο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ;

Εάν είχαν αξιοπρέπεια δεν θα γράφαμε σήμερα για αυτούς ρωτώντας.

Τι θα κερδίσει η χώρα μόλις ενταχθούν και οι τρεις στην πλέον καταστροφική κυβέρνηση της χώρας την τελευταία 100ετία;

Ποιες είναι οι επιτυχίες τους όταν και οι τρεις ήταν στην ενεργό πολιτική;

Ποια θα είναι η συμβολή τους; 

Να σοβαρευτούν όσοι έχουν και λίγο μυαλό και να κοιτάξουν να συμβουλέψουν τον Τσίπρα να δραπετεύσει και να μην περιμένει να πέσει γιατί όσο παραμένει στην εξουσία κάνει μεγαλύτερο κακό στην χώρα και στους Έλληνες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου