Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Μετά την οργή συνταξιούχων ο Τσίπρας θα απαγορεύσει τα χημικά σε διαδηλώσεις



Τα χημικά εναντίον των συγκεντρωμένων συνταξιούχων με χημικά σήμερα το μεσημέρι και μετά τις έντονες αντιδράσεις των πολιτών, προκάλεσαν  την έντονη ενόχληση του Πρωθυπουργού και την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού. Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων»

Τώρα βέβαια θα πρέπει να το διευκρίνηση καλά ο Τσίπρας στον Τόσκα σε ποιες διαδηλώσεις γιατί το μέτρο αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσει και εναντίον των αντιεξουσιαστών και ίσως δώσει εντολή  να τους ρίχνουν τα ΜΑΤ γαρίφαλα στην άμυνα  τους από τις μολότοφ και τις πέτρες που πετάνε ασύστολα τους τελευταίους μήνες καίγοντας και καταστρέφοντας τα πάντα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου