Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ο Φίλης δεν πιέζει το ΣτΕ αλλά θα είναι: Ήττα για την κυβέρνηση αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός



Συνεχίζουν να πιέζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις δηλώσεις τους και σε όλες τις εμφανίσεις τους σε εκπομπές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές.

Συνέχεια στις δηλώσεις Παππά για το τι θα συμβεί αν το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες έδωσε ο υπουργός Παιδείας. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Νίκος Φίλης είπε ότι «με όλο τον σεβασμό», θα επιστρέψουμε στο καθεστώς της ασυδοσίας, του κιτρινισμού και της φαυλότητας.

Αναγνώρισε ότι τυχόν τέτοια απόφαση θα είναι «ήττα» και επισήμανε ότι το ΣτΕ θα πρέπει να μείνει ανεπηρέαστο για να λάβει απόφαση αφού είπε ότι θα είναι ήττα για την κυβέρνηση στέλνωντας το μήνυμα!!!

Αρνήθηκε ότι υπάρχουν κυβερνητικές παρεμβάσεις για να υπάρξει απόφαση υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου Παππά δηλαδή μας λέει όλους τρελούς, κουφούς και τυφλούς..

Ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση θα φέρει νέο νόμο σε αυτή την περίπτωση, απάντησε: «θα το ξανασκεφτούμε». 

Για την τροπολογία σχετικά με τα κανάλια, σημείωσε πως «η κυβέρνηση δεν βιάζεται», ενώ αποσύνδεσε το θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ με την απόφαση του ΣτΕ, σημειώνοντας ότι πρόκειται για συνταγματική επιταγή.

Με λίγα λόγια συνεχίζουν την πίεση στους δικαστές γιατί ο πανικός τους έχει κυριεύσει!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου