Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ένας Τσίπρας αμετανόητος χωρίς να απολογείται για την διαφθορά



Η χθεσινή συζήτηση για την διαφθορά δεν ευνόησε σε καμία περίπτωση τον Τσίπρα που το άγχος του ήταν να μας πει ότι δεν θα πέσει εύκολα θέλουμε δεν θέλουμε γιατί η καρέκλα είναι γλυκιά όσο ανίκανος και εάν είναι. 

Τα ονόματα και οι διευθύνσεις που υποσχόταν ο Αλέξης Τσίπρας να καταγγείλει στην βουλή ήταν απλά μια επανάληψη τις ίδιας κασέτας που παίζει εδώ και χρόνια. 

Δεν ήταν τυχαία η φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους δημοσιογράφους μετά την συζήτηση που είπε «Νομίζω μάθατε πολλά καινούρια από μένα και τίποτε καινούριο από τον πρωθυπουργό».

Και αυτή είναι η αλήθεια δεν απάντησε σε τίποτα ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη, τα έβλεπε και τα βλέπει δυστυχώς όλα καλά δεν κάνει καμία αυτοκριτική και δεν ξεστομίζει προς τον Ελληνικό λαό για την ζημιά που έχει κάνει και για τα 100δις που έχει φορτώσει την χώρα η ανικανότητα του, ούτε μία συγνώμη.

Εντύπωση προκάλεσε και η έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά του Μάκη Μπαλαούρα που φάνηκε να τον πειράζουν ιδιαίτερα οι αναφορές του κ. Μητσοτάκη στη σχέση ανάμεσα στην τράπεζα Αττικής, τον κ. Χρήστο Σπίρτζη και τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα. 
Την  ίδια αντίδραση είχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε άλλη μία αλήθεια αποκαλώντας ψεύτη τον Αλέξη Τσίπρα λες και ο Έλληνας πολίτης περίμενε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να το πει, δεν το έχει καταλάβει εδώ και ενάμιση χρόνο και θίχτηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λες και αυτή η κατηγορία δεν έχει βάση.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η έκρηξη του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την δευτερολογία του που εκνευρισμένος είπε στον Αλέξη Τσίπρα : « Η χυδαιότητα του λόγου σας είναι επιβεβαίωση της ενοχής σας και της πολιτικής σας κατάρρευσης, είστε ο πιο ψεύτης, ο πιο ανίκανος και ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός αυτής της χώρας. Το ληξιαρχείο τη ιστορίας πολύ σύντομα θα γράψει ότι θα είστε και ο νεότερος τέως πρωθυπουργός» κλιμακώνοντας έτσι την επίθεσή του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αρνήθηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο με την siemens απατώντας στις κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα και έδωσε και απαντήσεις για την εφημερίδα Εθνικό Κήρυκα και το δάνειο που είχε συνάψει απογοητεύοντας τον Αλέξη Τσίπρα που περίμενε να μασάει καιρό ακόμα την ίδια καραμέλα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου