Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε ο πιο ψεύτης, ο πιο ανίκανος και πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός της χώρας




Με φουλ επίθεση ξεκίνησε -και ολοκλήρωσε- τη δευτερολογία του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για τη διαπλοκή, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «ο πιο ψεύτης, ο πιο ανίκανος και πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός της χώρας».

«Και στις δύο ομιλίες φάνηκε η χυδαιότητα του λόγου σας. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν χρειάζεται να συστηθούμε στους Έλληνες πολίτες. Είστε ο πιο ψεύτης, ανίκανος και αποτυχημένος πρωθυπουργός της χώρας και στο ληξιαρχείο της ιστορίας θα γράψει και ο νεότερος τέως πρωθυπουργός. Μιας και μιλάτε για ψέματα. Είστε ή δεν είστε ο πρωθυπουργός που υποσχέθηκε την 13η σύνταξη;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.  

Και συνέχισε: «Είστε ή δεν είστε ο πρωθυπουργός που θα καταργήσετε τον ΕΝΦΙΑ; Είστε ή δεν είστε ο πρωθυπουργός που είπατε πως θα σταματήσετε τις αποκρατικοποιήσεις; Είστε ή δεν είστε ο πρωθυπουργός που έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», θυμίζοντας ότι γίνονται για πρώτη φορά πλειστηριασμοί από το ΥΠΟΙΚ και έχουν βγει στο σφυρί 8 εργατικές κατοικίες.

Σηκώνοντας το γάντι για το θέμα της Siemens παραδέχτηκε ότι «βεβαίως και υπάρχει σκάνδαλο» και κανέναν δεν το αμφισβητεί. Ωστόσο προέτρεψε τον κ. Τσίπρας: «Εάν δεν σας αρέσει ο συμβιβασμός που πετύχαμε, να τον αλλάξετε. Σταματήστε την καραμέλα». Τονίζοντας επίσης ότι κανένας δεν χάρισε στον ίδιο κανένα τηλεφωνικό κέντρο και ότι όλα πληρώθηκαν στο ακέραιο.



Πηγή : huffingtonpost.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου