Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Φόβοι για επιθέσεις του μανιακού δολοφόνου της Αγραφιώτου



Οι ομοιότητες με επίθεση σε 26χρονη γυναίκα στον Πειραιά - Ο δράστης την έσυρε από τα πόδια και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας μπαίνουν νέες σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες σε γυναίκες σε περιοχές της Αττικής και δεν αποκλείεται να έγιναν από τον δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μετά την ολοκλήρωση του διευρυμένου κύκλου καταθέσεων από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, πλέον οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως ο μανιακός προχώρησε στο έγκλημα στο δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι ψάχνοντας εκείνη την ημέρα ένα τυχαίο θύμα.

Για το λόγο αυτό και επειδή τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι λιγοστά, ερευνούν σποραδικές επιθέσεις με σεξουαλικό κίνητρο που σημειώνονται σε βάρος γυναικών στα Δυτικά προάστια της Αττικής, αλλά και σε περιοχές του Πειραιά.

Συγκεκριμένο περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Κλεισθένους στο κέντρο του Πειραιά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έγινε από τον δράστη της δολοφονίας της Αγραφιώτου.

Όπως γράφει η Espresso πριν από τέσσερις ημέρες, μια κοπέλα 26 ετών περπατούσε ανυποψίαστη στην οδό Κλεισθένους όταν της επιτέθηκε από πίσω ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος μιλούσε καλά ελληνικά και προσπάθησε να την ρίξει στο έδαφος.

Αμέσως μόλις βρέθηκε η 26χρονη στο έδαφος, ο επίδοξος βιαστής προσπάθησε να την σύρει απο τα πόδια σε κοντινό απόμερο σημείο, ενώ παράλληλα έκανε κινήσεις για να της κατεβάσει τα ρούχα.

Η κοπέλα παρά το πρώτο σοκ κατάφερε να επιστρατεύσει την ψυχραιμία της, να βάλει τις φωνές και παράλληλα να αντισταθεί στης προθέσεις του επίδοξου βιαστή.

Περαστικοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει με αποτέλεσμα ο άγνωστος επίδοξος βιαστής να το βάλει στα πόδια.

Η επίθεση στην 26χρονη κοπέλα στον Πειραιά, έχει ομοιότητες με την επίθεση που δέχθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Οι κινήσεις να ρίξει την κοπέλα στο έδαφος, και παράλληλα να της βγάλει τα ρούχα και κυρίως η κίνησή του να την σύρει σε απόμερο κοντινό σημείο, έχει πολλές ομοιότητες με τις πρώτες κινήσεις του δράστη στο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 69χρονη γυναίκα.



Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου