Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Εισβολή κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League! Πετούσαν καρέκλες και κάμερες - Τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ



- Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της κλήρωσης της Football League
- “Άντε γ@@@είτε μ@@@α που θέλετε και κληρώσεις”, φώναξαν οι εισβολείς
- Τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ από καρέκλα και του έγιναν επί τόπου ράμματα
- Δεν υπήρξαν συλλήψεις αφού οι δράστες έφυγαν πριν φτάσει η αστυνομία

Έχει η κατάσταση... γιατριά; Την ίδια ώρα που στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι “μεγάλες” ΠΑΕ αγωνιούν για την προεδρία της ΕΠΟ, τον επιδιαιτητή Κύρο Βασσάρα και την εξυγίανση του αθλήματος, τα φαινόμενα βίας συνεχίζονται.

Σκηνές απείρου κάλους είχαμε στην κλήρωση της Football league, η οποία αμαυρώθηκε από ντου κουκουλοφόρων και τον τραυματισμό ενός φωτορεπόρτερ.



Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας που έγινε στο Αττικό Δάσος, τριάντα άτομα τα οποία φορούσαν κράνη κατάφεραν να μπουν στον χώρο μετά από συμπλοκές με τα άτομα ασφαλείας, προκάλεσαν ζημιές, πετώντας μολότοφ, καπνογόνα και ό, τι αντικείμενα βρήκαν μπροστά τους (από καρέκλες και τραπέζια μέχρι και τις κάμερες με τις οποίες καλύφθηκε η εκδήλωση).

Ζημιές υπέστησαν αρκετά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων αυτό του ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη.



Κατά την εισβολή τους οι κουκουλοφόροι φώναξαν προς τους παρευρισκομένους “Άντε γ@@@είτε μ@@@α που θέλετε και κληρώσεις”, ενώ αποδέκτης σφοδρής λεκτικής επίθεσης έγινε και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, που βραβεύτηκε για την... προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσοι βρίσκονταν στην κλήρωση τούς φώναζαν να σταματήσουν, λέγοντας: "Υπάρχουν παιδιά εδώ...". Να αναφέρουμε πως τα παιδάκια δεν σταμάτησαν να φωνάζουν από το φόβο.



Από τα επεισόδια αυτά, τραυματίστηκε ένας φωτορεπόρτερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Στέλιο Βολιτάκη, ο οποίος κάλυπτε την κλήρωση. Επι τόπου του έγιναν ράμματα κάτω από το φρύδι και στη συνέχεια τον πήγαν στο ΚΑΤ.

Το όλο σκηνικό τελείωσε πολύ γρήγορα (κράτησε περίπου τρία λεπτά), με τους αγνώστους που εισέβαλαν στον χώρο, να αποχωρούν χωρίς να τους προλαβαίνει η αστυνομία. Πάντως, μετά το περιστατικό έγιναν 7 προσαγωγές




Το περιστατικό καταδίκασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος. Με δήλωσή του όπου τόνισε πως: “Ως παράταξη που οραματιζόμαστε ένα αύριο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς βία και ό,τι την προκαλεί, καταδικάζουμε έντονα και απερίφραστα την επίθεση που σημειώθηκε στην κλήρωση της Football League.

Για την κίνηση Επιστροφή στο Ποδόσφαιρο

”. Σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ...



Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου
Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου