Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η κυβέρνηση ακολουθεί το παραμύθι του καθεστώτος Μαδούρο " Κάποιοι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση"





Κώστας Βουκελάτος 

Όποιος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Βενεζουέλα ξέρει ότι  το καθεστώς του οδηγού λεωφορείου Μαδούρο που είχε παράδειγμα κυβέρνησης ο Αλέξης  Τσίπρας χρησιμοποιεί στα δύσκολα την τακτική, " Τα συμφέροντα θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση" καταγγέλλοντας την αντιπολίτευση, τους  Αμερικάνους, τους δημοσιογράφους ότι θέλουν να ρίξουν την καθεστωτική κυβέρνηση του Μαδούρο που έχει διαλύσει τα πάντα και κοντεύει να αφανίσει την χώρα του.

Έτσι λέει η λατινοαμερικάνικη καθεστωτική αριστερά έτσι πρέπει να γίνει δεν φταίμε εμείς που η ανικανότητα μας καταστρέφει τα πάντα και κοντεύουμε να αφανίσουμε την Βενεζουέλα αλλά οι άλλοι που θέλουν να ρίξουν την τέλεια και αποτελεσματική κυβέρνηση μας επειδή το λέμε εμείς.

Την τελευταία εβδομάδα ακολουθώντας το παράδειγμα του καθεστωτικού Μαδούρο ακούμε συχνότερα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι κάποιοι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση ξεχνώντας αυτοί που το διαδίδουν και το λένε ότι δεν θέλει να βλέπει τον Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 85% του Ελληνικού λαού.

Αλλά επειδή το καθεστώς κινδυνεύει έτσι πρέπει να ειπωθεί για να το ακούσουν οι λίγοι οπαδοί τους αδιαφορώντας για την πλειοψηφία πάνω από 85% των Ελλήνων που θέλει να τους πλακώσει και τους πετάξει στην θάλασσα.

Πρώτος που σηκώνει αυτή  την σημαία του "Κάποιοι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση" για να δημιουργήσει εντυπώσεις στο 15% των πολιτών που τους ακούει δυστυχώς ακόμα, είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ο πρώην βαθύ ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε για χρόνια την χώρα μας και σήμερα έχει το θράσος γαντζωμένος ως πρώην αποτυχημένος σε μια κυβέρνηση αποτυχημένων και επικίνδυνων να καταγγέλλει τις ευθύνες των προηγούμενων που ήταν μέλος τους και μάλιστα ενεργό.

Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι η καθεστωτική κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου απειλείται από τα συμφέροντα και όχι από τα αίσχη που κάνουν καθημερινά και συνεχίζουν να κάνουν.

Η κυβέρνηση θέλει να μας πεί με τα καθεστωτικά της παπαγαλάκια ότι κινδυνεύει από την διαφθορά και διαπλοκή που δήθεν θα πολεμούσε έτσι έλεγε στην αρχή και έχει πέσει μέσα η ίδια μέχρι το κεφάλι με πρώτο τον υπουργό της Νίκο Παππά που ήθελε να ασχοληθεί με τις άδειες με όποιο κόστος και να συνεργαστεί με τον οποιοδήποτε είχε μαύρο διαπλεκόμενο παρελθόν και μέλλον αρκεί να είχε το δικό της κανάλι το καθεστώς της κυβέρνησης.

Δεν ξεγελάει κανένα το καθεστώς Τσίπρα με την καραμέλα "Συμφέροντα" όσους τελειωμένους και να αμολήσει στα κανάλια γιατί η κυβέρνηση πέφτει από την λαϊκή κατακραυγή και είμαστε τυχεροί σαν χώρα για ένα και μόνο λόγο, ότι είμαστε στην Ευρωπαϊκή ένωση και αυτό μας γλιτώνει για τα όποια σχέδια είχε το καθεστώς για να γαντζωθεί πραξικοπηματικά  στην κυβέρνηση, με το οποίο τραγικό κόστος για όλους μας! Είναι ικανοί για όλα όπως δείχνουν τα πράγματα.

Το οπλοστάσιο λάσπης της λατινοαμερικάνικης αριστεράς του Τσίπρα και θαυμαστών του Μαδούρο δεν έχει άλλα όπλα στο οπλοστάσιο τους και οδεύει πρός το τέλος τους με την χειρότερη εντύπωση για τους Έλληνες πολίτες που θα φωνάζουν από εδώ και πέρα Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου