Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Έκανε ξανά το λάθος ο Τσίπρας να δεχθεί συζήτηση για την διαπλοκή στην βουλή



Μετά από τη σφοδρή αντιπαράθεση για την Παιδεία με ένα Μητσοτάκη σοβαρό ξέροντας τι θέλει να πει και έναν Τσίπρα σε αποσύνθεση να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα οι δύο πολιτικοί αρχηγού έδωσαν  νέο «ραντεβού» στη Βουλή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τη διαπλοκή και τη διαφθορά. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο να γίνει μια νέα προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή και την διαφθορά και ο  Αλέξης Τσίπρας  δέχτηκε καταθέτοντας αίτημα για να οριστεί ημερομηνία.

Καταθέτω το αίτημα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για να μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις».

Για να πάρει την απάντηση στη δευτερολογία του, από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας ότι ο κ. Τσίπρας «επανέρχεται στον τόπο του εγκλήματος». 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπενθύμισε στον Αλέξη Τσίπρα την συζήτηση για την διαπλοκή και την διαφθορά που είχε γίνει πριν από έξι μήνες στην οποία ο Τσίπρας και το κόμμα του «υπέστη πανωλεθρία» και παρόλα αυτά επανέρχεται λέγοντας του χαρακτηριστικά «Χαίρομαι για αυτό. Όμως υπάρχει μια διαφορά. Σε σχέση με όσα γνωρίζαμε τότε υπάρχουν κάποια δεδομένα. Ο Καλογρίτσας, η Τράπεζα Αττικής και η offshore της Αυγής». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου