Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η συνέντευξη Κυριάκου πανικόβαλε κυβέρνηση και Γεροβασίλη



Όταν δεν μπορείς να τα βάλεις με την σοβαρότητα κάνεις ανούσια επίθεση την οποία δεν λαμβάνει κανένας πολίτης πλέον υπόψιν του κύριοι στους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η κυβέρνηση πανικοβλημένη μετά την χθεσινή συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη, αμόλησε την Γεροβασίλη για να εκτεθεί για ακόμα μία φορά λέγοντας : «Ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη, οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι θα περάσει πραγματικά πολύς καιρός μέχρι να βρει η Νέα Δημοκρατία κάτι καινούριο να πει».

Μάλιστα η κ. Γεροβασίλη είχε το θράσος να κατηγορήσει τον κ. Μητσοτάκη ότι προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές: «Το μόνο ουσιώδες που προκύπτει από τη χθεσινή συνέντευξη είναι ότι κάθε φορά που η χώρα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να την υπονομεύσει. Αυτό όμως δεν είναι κάτι καινούριο». Κατέληξε δε πως: «Όσο η χώρα πλησιάζει στην έξοδο από την κρίση, η αγωνία του κ. Μητσοτάκη πολλαπλασιάζεται. Σε αυτό έχει την απόλυτη κατανόησή μας».

Φυσικά και η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν δημιουργεί πρόβλημα στην διαπραγμάτευση, αντίθετα οι δανειστές βλέποντας την σοβαρότητα της Νέας Δημοκρατία σε αντίθεση με το τσίρκο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα για το μέλλον της κυβέρνησης.

Η Νέα Δημοκρατία απατώντας στην κυρία Γεροβασίλη είπε : «Η κυρία Γεροβασίλη έχει την κατανόησή μας για το δύσκολο και άχαρο ρόλο να είναι Κυβερνητική Εκπρόσωπος στην Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Της χρειάστηκαν 14 ώρες για να βρει κάτι να ψελλίσει...».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου