Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

"Ο τζάμπας πέθανε" είπε με θράσος αυτός που έδινε το παρών στο κίνημα "Δεν πληρώνω"



Κώστας Βουκελάτος


Για χρόνια προέτρεπε τους πολίτες ο Τσίπρας να μην πληρώνουν τίποτα ούτε τον ΕΝΦΙΑ τον οποίο ΘΑ καταργούσε όταν εξαπατώντας ερχόταν στον εξουσία.



Πρωτοστατούσε ο Τσίπρας σε κάθε διαδήλωση των "Δέν πληρώνω" και ήρθε τώρα να μας πει ότι ο τζάμπας πέθανε.



Τον τζάμπα που προέτρεπε τους πολίτες να γίνουν με κάλυψη του ίδιου και του κόμματος του κατηγορεί τώρα ο πρώτος διδάξας.

Η φράση της δημοσιογράφου του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα "Σας κοιτώ στα μάτια για να σας πω ότι με απολύετε από τη δουλειά μου έπειτα από 21 χρόνια εργασίας στον Alpha" έμεινε σε όλους μας όπως έμεινε και η επιθετικότητα του Αλέξη Τσίπρα εναντίον ενός εργαζομένου που έκανε το λάθος να δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και όχι στο δημόσιο για να έχει την προστασία του καθεστώτος.



Η δημοσιογράφος του Alpha συνέχισε ρωτώντας «Γιατί τιμωρείτε τους εργαζομένους σε ένα κανάλι που κέρδισε με το παραπάνω την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και κατέβαλε 61 εκατ. ευρώ για να αδειοδοτηθεί;».

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε λανθασμένα μάλλον από την αμηχανία του και μπερδεμένος είπε: «Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασίας. Δεν είστε η μόνοι εργαζόμενοι στα πέντε χρόνια της καταστροφής στα μη αδειοδοτημένα ΜΜΕ που καταφέρονταν εναντίον των εργαζομένων που έδιναν μάχη να κρατηθούν στις εργασίες τους»  Πρώτη λανθασμένη απάντηση του Τσίπρα  τους ανέργους που θα δημιουργήσει σε μερικές μέρες η κυβέρνηση του δεν τους δημιουργεί η κρίση αλλά ο ίδιος με τις αποφάσεις του κολλητού του Νίκου Παππά άρα ευθύνεται ο ίδιος προσωπικά για τους χιλιάδες ανέργους που προσθέτει με την λάθος πολιτική του στον ιδιωτικό τομέα.

Συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας «Δεν είχαν ψυχή οι 2.000 από τους 4.000 που έχασαν τη θέση τους; Δεν είχαν μανούλα να τους κλάψει αυτοί. Τώρα χύνουν κάποιοι υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα. Για τους εργαζομένους της ΕΡΤ δεν έκλαψε κανείς.» … «Το τζάμπα και το νταβατζηλίκι τελείωσε σ’ αυτήν τη χώρα». 
Δεύτερη λανθασμένη απάντηση, έχεις θράσος πρώτα από όλα όταν ξεχωρίζεις υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα με υπαλλήλους του δημόσιου τομέα. Για το κλείσιμο της ΕΡΤ όλοι οι ιδιωτικοί σταθμοί ήταν επιθετικοί στην κυβέρνηση Σαμαρά και κατηγορούσαν καθημερινά την κίνηση αυτή αλλά ο Τσίπρας φαίνεται δεν ήταν παρών. Και ξεχνάει ότι η ΕΡΤ έκλεισε και άνοιξε ξανά με λιγότερο προσωπικό γιατί είχε υπεράριθμους εργαζομένους, ασύστολα έξοδα τα οποία πλήρωνε και πληρώνει ο ελληνικός λαός και επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός.



Όσο αφορά «Το τζάμπα και το νταβατζηλίκι τελείωσε σ’ αυτήν τη χώρα» που είπε ο Αλέξης Τσίπρας μόνο οι φωτογραφίες του που ήταν παρών ο ίδιος και τα στελέχη του στις διαδηλώσεις των "Δεν πληρώνω" και οι προτροπές με πανό του ΣΥΡΙΖΑ να μην πληρώνουν ούτε τα διόδια πρέπει να τον κάνουν να είναι ποιο προσεκτικός σε όσα τολμά να ξεστομίσει χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου