Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Αλαβάνος για Τσίπρα: Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα,ούτε οι Μεταξάς και Παπαδόπουλος





Σίγουρα ο Αλέκος Αλαβάνος κάθε μέρα που ξυπνάει θα καταριέται την ώρα και την στιγμή που παρέδωσε το κόμμα στον Αλέξη Τσίπρα.

Πριν από λίγο στο Parapolitika FM 90.1, ο Αλέκος Αλαβάνος "στόλισε" με πάρα πολύ σκληρά λόγια τον Αλέξη Τσίπρα την ομάδα του Μαξίμου και την κυβέρνηση γενικότερα.

Ο Αλέκος Αλαβάνος είπε : «Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία» αναφερόμενος στο υπέρ ταμείο και τις αποκρατικοποιήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Αλαβάνος έκανε ειδική αναφορά και για στελέχη που είναι κοντά στον Τσίπρα λέγοντας : «Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παππά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία» 

Για το τέλος o Αλέκος Αλαβάνος είπε ότι πως υπάρχουν σοβαρές ποινικές ευθύνες γιατί πρόκειται για εκποίηση δημόσιας περιουσίας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου