Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Λεβέντης σε παροξυσμό φτιάχνει σενάρια και κάνει προφητείες για εκλογές



Αντί να αναλογιστεί ο Λεβέντης τι λέει και τι έχει πει που τον κάνουν περισσότερο γραφικό και τον εκθέτουν καθημερινά φτιάχνει σενάρια δολοπλοκίας λες και βρίσκεται σε καμιά από τις παλιές του εκπομπές που παραγγέλναμε πίτσα τον κερνάγαμε και γελάγαμε

«Δολοπλοκίες του Μητσοτάκη,της Φώφης και του Σταύρου,οι οποίοι θέλουν να τον εντάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ και να ρίξουν την κυβέρνηση», καταγγέλει απο την Ζαγορά Πηλίου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Και δεν έμεινε εκεί συνέχισε λέγοντας ότι η Γεννηματά και ο Σταύρος θεοδωράκης έχουν κάνει δώρο τις 50 έδρες μπόνους στον κ. Μητσοτάκη, αφού δεν ψήφισαν την απλή αναλογική και προέβλεψε εκλογές «ο Τσίπρας σκέφτεται για δεξιά παρένθεση, να εκλεγεί ο Μητσοτάκης με το μπόνους των 50 εδρών, να κυβερνήσει για 5 μήνες και να τα κάνει όλα μπάχαλο» είπε.

Δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον πρώην βουλευτή του κ.Καλλιάνο και να τον καλέσει να  ζητήσει συγνώμη να πει ότι όσα είπε είναι ψέματα, θα τον ξαναδεχτεί στο κόμμα το θέμα είμαι τον ρωτάει ο πρόεδρος εάν θέλει να ξαναγυρίσει ο ίδιος.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου