Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυση αστυνομικών για την υγειονομική «βόμβα» στο Ελληνικό




Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κατέθεσαν στον Εισαγγελέα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις άθλιες συνθήκες στον προσφυγικό καταυλισμό 

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις άθλιες συνθήκες  διαβίωσης στον προσφυγικό καταυλισμό στο Ελληνικό κατέθεσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στον Εισαγγελέα Αθηνών. 

Η Ένωση κάνει λόγο για υγειονομική βόμβα στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου όπου φιλοξενούνται μετανάστες, ζητώντας παράλληλα να υπάρξει σχετική παρέμβαση των αρμοδίων Αρχών ώστε οι αστυνομικοί που εκτελούν τα καθήκοντά τους στην περιοχή να εργάζονται σε υγιές περιβάλλον. Οι υγιείς συνθήκες διαβίωσης είναι απαραίτητες και για την παραμονή των ίδιων των μεταναστών, σπεύδουν να τονίσουν. 

Την τραγική κατάσταση στο Ελληνικό έχει επισημάνει επαλειμμένα και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ έπειτα από δύο διαδοχικές αυτοψίες που πραγματοποίησε εξαιτίας των συνεχών καταγγελιών έκανε λόγο για στάσιμα νερά και λύματα λόγω βλάβης του αποχετευτικού συστήματος, ζητώντας άμεση τοποθέτηση ειδών ατομικής υγιεινής.


Διαβάστε τη μηνυτήρια αναφορά


Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιονατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου