Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοκρατία θα έχουμε στην Ελλάδα μόνο σε όσα συμφωνεί η κυβέρνηση



Κώστας Βουκελάτος

Την Γεροβασίλη την αμολάνε η τους φεύγει μόνη της και κάνει τέτοιες καθεστωτικές δηλώσεις;

Όλγα Γεροβασίλη: Δικαίωμά μας να υποδεικνύουμε στα κανάλια τις ειδήσεις

Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες δηλώσεις; Κανένας από την κυβέρνηση δεν τις έβαλε ακόμα τις φωνές;

Επιμένει η Γεροβασίλη  για το πώς θα έπρεπε οι τηλεοπτικοί σταθμοί να καλύψουν τη... φιέστα της κυβέρνησης στο Ζάππειο και κανένας από το καθεστώς δεν έχει βγεί να την βάλει στην θέση της.

Δεν καταδικάζει κανένας από την κυβέρνηση απλά γιατί οι δηλώσεις αυτές είναι θέσεις και απόψεις του Τσίπρα και της κυβέρνησης του τύπου "Δημοκρατία θα έχουμε μόνο σε όσα συμφωνούμε εμείς"

Ποιος το περίμενε ότι θα γίνονται τέτοιες παρεμβάσεις για να υποδείξουν στα ΜΜΕ τι θα λένε και τι θα μεταδίδουν και όσο τους αφήνουν ανεξέλεγκτους τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα γίνουν και χειρότερα.

Δεν φτάνουν μόνο οι καταδικαστικές δηλώσεις χρειάζεται πλέον ξεσηκωμός γιατί το καθεστώς δεν καταλαβαίνει με γραπτές καταδικαστικές δηλώσεις είναι καθεστώς πάει και τελείωσε το δήλωσε και σήμερα στην ΔΕΘ ο Τσίπρας εμμέσως πλην σαφώς "ΘΑ κάνω απολογισμό του έργου μας κάθε χρόνο μέχρι το 2019" του ανύπαρκτου έργου του δηλαδή και με απλά λόγια μας είπε ότι είναι γαντζωμένος στην  εξουσία σας αρέσει δεν σας αρέσει και αυτό σημαίνει ότι έχουμε πλέξει άσχημα με απατεώνες καθεστωτικούς.

Κατά την Γεροβασίλη λοιπόν με εντολές της κυβέρνησης είναι «δικαίωμα και υποχρέωση της κυβέρνησης στη Δημοκρατία» να επισημαίνει στα κανάλια πώς θα ενημερώνουν τους πολίτες «ειδικά όταν θεωρεί ότι η πρακτική αυτή υποκρύπτει σκοπιμότητα».

Κάποιος να δώσει ένα τέλος σε αυτό το θέατρο του παραλόγου γιατί μετά θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου