Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Τόσκας νομίζει ότι δεν βλέπουμε και διαψεύδει τον προπηλακισμό του στην Καλαμάτα



Η κάμερα ήταν μάρτυρας των αποδοκιμασιών και μόνο ο κύριο Τόσκας δεν κατάλαβε ότι τον έκραζαν οι κάτοικοι της Καλαμάτας.

''Γιατί ήρθατε με κουστούμια κι όχι με φτυάρια; 
Τι ήρθατε να κάνετε; 
Καταγραφή πτωμάτων; 
Δεν ντρεπόσαστε; 
Ντροπή σας! 
Ελάτε τουλάχιστον με φόρμες να βοηθήσετε, και όχι με τα κοστούμια σας''

Αυτά και άλλα πολλά φώναζαν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του νομού Καλάματας στον κύριο Τόσκα και στο βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα κατά τη διάρκεια της ''αυτοψίας'' που έκαναν στις περιοχές που χτυπήθηκαν από τη σφοδρή κακοκαιρία.

«Ο κόσμος στην Καλαμάτα ήταν αγανακτισμένος, όχι με εμάς, αλλά με τον δήμαρχο και με προηγούμενες καταστάσεις» είπε ο κύριος Τόσκας δείχνοντας να μην έχει καταλάβει τι έγινε.

Μιλώντας  τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ο κύριος Τόσκας δεν φάνηκε να καταλαβαίνει κατά τη διάρκεια της αυτοψίας την αποδοκιμασία των οργισμένων κατοίκων της Καλαμάτας και είπε τα δικά του, ότι «κάποιοι καλοθελητές σε κάποια κανάλια παρουσίασαν ότι αυτά τα παράπονα ήταν εναντίον μας. Καθόλου εναντίον μας δεν ήταν, ίσα-ίσα εμείς τολμήσαμε και πήγαμε εκεί που είναι το πρόβλημα, στις φτωχογειτονιές αυτές, τις εγκαταλελειμμένες και κοιτάξαμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αλλά απευθύνονταν τα παράπονα σε αυτούς που είχαν λόγους να απευθυνθούν. Και στο κράτος γενικότερα, που τους άφησε τόσα χρόνια ανοχύρωτους».

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από video το οποίο μάλλον δεν έχει δει ο κύριος Τόσκας :







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου