Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Χαμός στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών Τζορτζ Μπους! «Θα ψηφίσω τη Χίλαρι»



Ο κακός χαμός έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά από την είδηση ότι ο πρώην πρόεδρος της χώρας Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος θα ψηφίσει τη Χίλαρι Κλίντον και όχι τον… ομοϊδεάτη του Ντοναλντ Τραμπ.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω της σελίδας της στο Facebook, η κόρη του πρώην γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι, Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, ενώ ο εκπρόσωπος του Τζορτζ Μπους ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το μυστήριο, δηλώνοντας πως η ψήφος είναι μυστική και ότι ο πρώην πρόεδρος δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση όσο η προεκλογική εκστρατεία είναι σε εξέλιξη.

Το σίγουρο είναι ότι αρκετοί είναι οι Ρεπουμπλικανοί που είναι στα κάγκελα με τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος έχει ένα λόγο παραπάνω, αφού έβγαλε από την κούρσα της διεκδίκησης του χρίσματος τον γιο του Τζεμπ.

Ένας από αυτούς και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Κόλιν Πάουελ, ο οποίος σε mail του που παραβιάστηκαν από χάκερ χαρακτήριζε τον Τραμπ «εθνική ντροπή» και «διεθνή παρία».

Αρνητική άποψη για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών έχουν όμως και άλλα Γεράκια της κυβέρνησης Μπους που σχεδίασαν και οργάνωσαν τον πόλεμο στο Ιράκ, όπως ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς, ο οποίος σε άρθρο του στη Wall Street Journal αποκάλεσε τον Τραμπ «χαμένη περίπτωση», αλλά και τον επίσης πρώην υπουργό Άμυνας, Πολ Γούλφοβιτς, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο στο Der Spiegel δήλωσε ότι μπορεί να αναγκαστεί να ψηφίσει τη Χίλαρι Κλίντον για να μην εκλεγεί ο Τραμπ. 



Πηγή : star.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου