Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοσιογράφος Alpha: Ήξερα ότι απολύουν οι εργοδότες και όχι οι κυβερνήσεις




Η δημοσιογράφος του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επεσήμανε πως "προσωπικά εκείνος και η κυβέρνηση την απολύει από την δουλειά της". 

"Ήξερα ότι τις απολύσεις τις κάνουν οι εργοδότες και όχι οι κυβερνήσεις. Χάνω την δουλειά μου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί" σημείωσε η δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ. "Είχατε πει ότι από την θέση του Πρωθυπουργού θα υπερασπιστείτε την δημοκρατία. Άλλαξε κάτι κύριε Τσίπρα στα πιστεύω σας;" σημείωσε η δημοσιογράφος.

"Καταρχάς πρέπει να σας πω ότι μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασίας και στην τελευταία επιχείρηση. Όχι μόνο στην επιχείρηση που δουλεύετε εσείς" σημείωσε ο Πρωθυπουργός και τόνισε: "Για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ δεν έκλαψε κανείς. Θα σταθούμε δίπλα στον κάθε εργαζόμενο".

Η κυβέρνηση θα δώσει κίνητρα ώστε να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας όσων εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν εξασφάλισαν άδεια, επεσήμανε ο Πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για κάθε εργαζόμενο που χάνει τη δουλειά του. «Το τζάμπα πέθανε, το νταβατζιλίκι πέθανε» πρόσθεσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, για το οποίο, όπως είπε, δεν έκλεισε από τον διαγωνισμό αλλά από τους μετόχους που δεν έκαναν κινήσεις, ούτε για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Ο Πρωθυπουργός είπε, επίσης, ότι ορισμένοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους εργαζόμενους που πιθανόν να χάσουν τη δουλειά τους.

Πάντως ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι το ελληνικό δημόσιο για πολλά χρόνια έχανε σημαντικά έσοδα, από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και υπενθύμισε πως η αδειοδότηση ήταν μνημονιακή δέσμευση από το 2ο μνημόνιο.

Δείτε το βίντεο:





Πηγή : enikos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου