Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχθηκε 3η στον αγώνα επί κοντώ, που έγινε στον σταθμό της Ζυρίχης




Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / KOEN VAN WEEL

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό 2 χιλιάδων, που συγκεντρώθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης, οι κορυφαίες αθλήτριες του επί κοντώ έδωσαν μια όμορφη παράσταση, σε έναν αγώνα-ζέσταμα για τον τελικό του Diamond League που φιλοξενείται στην πόλη την Πέμπτη. Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν το κεντρικό πρόσωπο και ολοκλήρωσε στην 3η θέση του event.

Τα 4.76 ήταν το ύψος που καθόρισε και τη νικήτρια και αυτή ήταν η Βρεττανίδα Χόλι Μπράντσο, που ήταν άψογη σε όλα της τα άλματα μέχρι εκεί. Αντίθετα, η Ασημένια Ολυμπιονίκης του Ρίο, Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, είχε και μία αποτυχημένη στα 4.71, που τελικά της κόστισε. Και αυτό γιατί και οι δύο αθλήτριες απέτυχαν στα 4.81.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε στην 3η θέση, αφού δεν πέρασε και εκείνη τα 4.81 και έχοντας αφήσει τα 4.76 έμεινε με το επιτυχημένο άλμα της στα 4.71, πίσω από τις άλλες δύο αθλήτριες.


(Πηγή: www.diamondleague.com)

Η Κατερίνα θα έχει την ευκαιρία στις 9 Σεπτεμβρίου και τον τελικό στις Βρυξέλλες (καθώς στην Ζυρίχη δεν υπάρχει στο πρόγραμμα το επί κοντώ γυναικών) να κατακτήσει το "διαμάντι", αφού οδηγεί την κούρσα, μπροστά από την Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα.

(Πηγή: www.diamondleague.com)


Μιχάλης Τσώχος 
Πηγή : Cnn.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου