Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ντόρα στην Realnews : Δεν αποκλείονται οι πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο




Συνέντευξη στην εφημερίδα Realnews έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι : «Δεν αποκλείω καθόλου να έχουμε εκλογές το φθινόπωρο, ο κ. Τσίπρας κατά την προσφιλή του τακτική έχει δύο ταυτόχρονες στρατηγικές και εξετάζει εάν θα υποστηρίξει τη μία ή την άλλη».

Η συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ είπε επίσης ότι : «οι πολίτες είναι οργισμένοι διότι αντιλαμβάνονται ότι τους εξαπάτησαν και ταυτόχρονα είναι σε απόγνωση μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα βάρη», και τονίζει ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με την κοινωνία».

Συνέχισε λέγοντας«το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την κυβέρνηση σε όλους τους τομείς, καθώς την πρώτη ψυχρολουσία από τις περικοπές του νόμου Κατρούγκαλου ένιωσαν όλοι οι συνταξιούχοι»

Για τη συνταγματική αναθεώρηση η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι :  «πρέπει να υπάρξει συναίνεση στο συγκεκριμένο θέμα και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, γίνει αποδεκτή, δηλαδή να συμφωνήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στα άρθρα που πρόκειται να ανοίξουν και να ψηφίσουμε ο ένας τα άρθρα του άλλου».

Για την Τουρκία η έμπειρη πρώην υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι : «αυτή τη στιγμή η Τουρκία δεν έχει πυξίδα, γεγονός που μπορεί να φέρει απροσδόκητες εξελίξεις, θα ήταν τεράστιο λάθος εκ μέρους της, να θέσει απέναντί της το μοναδικό σταθερό της σύμμαχο, την Ευρώπη» και 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου