Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Νέα μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση της Αίγινας




Νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση του τραγικού ναυτικού δυστυχήματος στην Αίγινα, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, δημιουργεί η κατάθεση μάρτυρα, που επέβαινε στη λάντζα «Αντωνία», η οποία υποστηρίζει ότι στο σκάφος επέβαινε και μία νεαρή γυναίκα, ηλικίας 30 ετών.

Μετά τις αποκαλύψεις από έγγραφο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας ότι δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του 77χρονου στο τιμόνι του ταχύπλοου και τη μαρτυρία επιβάτη της λάντζας ότι στο ταχύπλοο υπήρχε ζευγάρι νεαρών ατόμων που δεν είχε δηλωθεί στη λίστα επιβατών που ανακοίνωσε το Λιμενικό, η μάρτυρας κατέθεσε ότι η μυστηριώδης νεαρή γυναίκα καθόταν δίπλα στον 77χρονο.

Την ίδια στιγμή, δραματική έκκληση απευθύνουν τα αδέλφια του 55χρονου καπετάνιου της λάντζας που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα της Αίγινας.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος των αδερφών Τρίμη, Τατιάνα Τσιρακοπούλου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απευθύνει έκκληση σε όποιον οδηγό ταξί της Αίγινας μετέφερε λίγο μετά το τραγικό ναυάγιο το ηλικιωμένο ζευγάρι, που φέρεται να επέβαινε στο μοιραίο ταχύπλοο και αποβιβάσθηκε στο λιμάνι της Πέρδικας και από εκεί κατευθύνθηκε με ταξί στο σπίτι του φερόμενου 77χρονου χειριστή του ταχύπλοου, αντί για το Λιμεναρχείο, να εμφανιστεί και να καταθέσει.

«Κάνουμε έκκληση στον οδηγό του ταξί (εάν βεβαίως υπάρχει), έναν από τους περίπου 30 που έχει η Αίγινα συνολικά, να εμφανιστεί στην Ε' Τακτική Ανακρίτρια Πειραιά και να καταθέσει, συμβάλλοντας έτσι στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Κάνουμε έκκληση στον πρόεδρο των αυτοκινητιστών Αίγινας να μας συνδράμει στην έρευνά μας αυτή, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.



Πηγή : imerisia.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου