Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Θεσσαλία: Ακυβέρνητο αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε... στέγη!



Η σκεπή καταπλάκωσε 74χρονο τον οποίο απεγκλώβισαν πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ, ενώ ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο ΚΥ Αγιάς

Ούτε που θα μπορούσε να το φαντασθεί ένας 74χρονος ότι την ώρα που καθόταν αμέριμνος στον καναπέ του σαλονιού του, θα προσγειωνόταν στη… στέγη του σπιτιού του ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο!

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος eleftheria.gr, το σπάνιο αυτό -ευτυχώς- ατύχημα, σημειώθηκε στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σκλήθρο της Αγιάς. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο 64χρονου συγχωριανού ενώ ήταν σταθμευμένο σε κατηφορική θέση, τέθηκε σε κίνηση, άγνωστο πώς. Το ακυβέρνητο αυτοκίνητο κινήθηκε στην κατηφόρα και αρχικά έσπασε την περίφραξη της αυλής του σπιτιού του 64χρονου ιδιοκτήτη.

Προφανώς λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, όχι μόνο δεν σταμάτησε στην περίφραξη της αυλής, αλλά έπεσε στη συνέχεια σε παρακείμενη οδό και στη συνέχεια, με την μπροστινή πλευρά του «προσγειώθηκε» στη στέγη του σπιτιού του 74χρονου, την ώρα που αυτός καθόταν στον καναπέ του. Τμήμα της στέγης υποχώρησε με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί ο 74χρονος, ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάσθηκε η συνδρομή πυροσβεστών και ανδρών της ΕΜΑΚ Λάρισας. Ο 74χρονος τραυματίσθηκε ευτυχώς ελαφρά στα πόδια και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγιάς. Ο 64χρονος συγχωριανός συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.




Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου