Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ο Τραμπ κάνει τα πάντα(!) για να κερδίσει: «Η Χίλαρι φέτος θα πεθάνει»




Κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να διαρρεύσει σε όλο τον πλανήτη η φήμη ότι πάσχει από θανατηφόρα ασθένεια - Το μάλλινο παλτό της υποψήφιας Προέδρου στο «καυτό» νησί Ναντάκετ που φουντώνει τις φήμες - Δείτε την να ανοίγει βάζα με πίκλες δημοσίως, για να δείξει τη δύναμή της 

Στο επιτελείο του Τραμπ δεν το βάζουν κάτω... Επιμένουν πως η Χίλαρι Κλίντον θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο γιατί πάσχει από θανατηφόρα νόσο και κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες η φήμη αυτή να διαρρεύσει σε όλο τον πλανήτη. 

Ο ισχυρός άντρας που τρέχει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια, Τζον Τζάγκερς, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να αποκρύψει την σοβαρή ασθένεια και για αυτό το λόγο εμφανίστηκε φορώντας ένα μάλλινο παλτό στο νησί Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη, στα τέλη Αυγούστου, εκεί όπου η θερμοκρασία χτυπά «κόκκινο». 

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η χαμηλότερη θερμοκρασία που καταγράφεται στο νησί είναι 40 βαθμοί Κελσίου!


Το νησί Ναντάκετ


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, καθήκοντα προέδρου... θα αναλάβει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τιμ Κέιν.

Πώς αντιδρά στις φήμες η υποψήφια Πρόεδρος, Χίλαρι Κλίντον 

Την ίδια ώρα, η υποψήφια πρόεδρος από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, ο οποίος και την προκάλεσε να ανοίξει ένα βάζο με... πίκλες, για να αποδείξει πως είναι υγιής.

Η ίδια προφανώς και τα κατάφερε, ωστόσο στο τέλος -με εμφανή δόση ειρωνείας- υποκρίνονταν την εξουθενημένη από την... υπερπροσπάθεια.



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου