Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΠΑΣΟΚ: Προκλητική παρανομία ο διορισμός του αναπληρωτή διοικητή στο Νοσοκομείο Λάρισας



«Έτσι και αλλιώς στο Υπουργείο Υγείας που "νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη"» - «Στη Λάρισα διορίστηκε Αν. διοικητής νοσηλευτής του Παν. Νοσοκομείου Λάρισας, με πρόσθετα προσόντα,  την ιδιότητα του ακτιβιστή οικολόγου βιοκαλλιεργητή», σημειώνεται στο κείμενο

Ως «προκλητικά παράνομη» και ως «περιφρόνηση της δικαιοσύνης» από την πλευρά της κυβέρνησης καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, τον διορισμό του νέου αναπληρωτή διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, Δημήτρη Λιόλιου.

Στο κείμενο της ανακοίνωσης επισυνάπτεται το άρθρο του Νόμου, βάσει του οποίου δεν δύναται να διοριστεί διοικητής που εργάζεται ή υπηρετεί στο ίδιο νοσοκομείο. Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει χαρακτηριστικά πως «στο υπουργείο Υγείας "νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη"» και τονίζει πως τα πρόσθετα προσόντα του νέου διοικητή, είναι η «ιδιότητα του ακτιβιστή οικολόγου βιοκαλλιεργητή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ: 

«Σύμφωνα με το APΘPO 11 TOY N.4118/2013: "Δεν δύναται να κατέχει θέση διοικητή ή αναπληρωτή διοικητή νοσοκομείου, όποιος εργάζεται ή υπηρετεί στο νοσοκομείο αυτό". Τα νοσοκομεία της Λάρισας ΠΓΝΛ και ΓΝΛ ενοποιήθηκαν με το άρθρο 2 του N. 4052/2012. και αποτελούν ενιαίο νομικό πρόσωπο με ενοποιημένο οργανισμό σύμφωνα με την Y4A/OIK.123786/31-12-2012. Πρόκειται για κοινή υπουργική απόφαση, που μιλάει για ένα νομικό πρόσωπο, 1 έδρα και 1 ΑΦΜ.

Στη Λάρισα διορίστηκε Αν. διοικητής νοσηλευτής του Παν. Νοσοκομείου Λάρισας, με πρόσθετα προσόντα,  την ιδιότητα του ακτιβιστή οικολόγου βιοκαλλιεργητή. Το αξιοσημείωτο δεν είναι μόνο η προκλητική παρανομία και η περιφρόνηση της δικαιοσύνης έτσι και αλλιώς στο Υπουργείο Υγείας «νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη» ,το θέμα είναι ότι στέρεψαν και  οι διαθέσιμοι  και πλέον ψάχνουν στα αζήτητα»



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου