Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Θρίλερ στη Γλυφάδα: Απόπειρα απαγωγής δύο ανήλικων μέρα – μεσημέρι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI


Μοιάζει απίστευτο, όμως το περιστατικό φέρεται να έχει λάβει χώρα μέρα μεσημέρι στη Γλυφάδα με παρολίγον θύματα δύο ανήλικα παιδιά. 

Τα δύο μικρά παιδιά ηλικίας 9 και 12 ετών, έφευγαν από το σπίτι τους για να κατευθυνθούν προς την οικεία της θείας τους, σε μια απόσταση μικρότερη από 5 λεπτά με τα πόδια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν άγνωστοι προσπάθησαν να τους απαγάγουν.

Την καταγγελία δυο ανηλίκων για απόπειρα αρπαγής σε βάρος τους ερευνά η Άστυνομία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δυο αδελφάκια, 9 και 12 ετών, ανέφεραν ότι το μεσημέρι, ενώ πήγαιναν από το σπίτι τους σε σπίτι φίλου τους για να παίξουν, τα πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα που κατέβηκε από φορτηγάκι τύπου βαν και προσπάθησε να αρπάξει το ένα από αυτά. Φώναξαν όμως και η γυναίκα εγκατέλειψε την προσπάθειά της και διέφυγε με το βαν.

Τα δυο παιδιά ανέφεραν το περιστατικό στη μητέρα του φίλου τους η οποία ενημέρωσε το τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Τα δυο αδερφάκια θα εξεταστούν από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και παράλληλα γίνεται έρευνα για την συλλογή πρόσθετων στοιχείων για την υπόθεση.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου