Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ξεκαθαρίζει ανοικτά η Γεροβασίλη ότι θα μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοι στα κανάλια




Έτσι γιατί θέλει η κυβέρνηση να έχει και να ελέγχει 4 κανάλια θα κλείσουν τα υπόλοιπα και χιλιάδες εργαζόμενοι θα βρεθούν στο δρόμο ευτυχώς μέχρι να αλλάξει η κυβέρνηση και επανέλθει η σοβαρότητα στην ζωή της χώρας.

Διαβάζουμε στο newsit.gr


Γεροβασίλη: "Μαύρο" σε όποιο κανάλι δεν έχει άδεια το αργότερο σε 90 μέρες

Μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές συχνότητες, η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα ρίξει "μαύρο" σε όποιο κανάλι δεν πάρει άδεια, ύστερα από 90 ημέρες το αργότερο. 

Μιλώντας στον Real FM, η κυβερνητική εκπρόσωπος ερωτηθείσα για το πότε θα σταματήσουν να εκπέμπουν όσα κανάλια δεν πάρουν άδεια, απάντησε ότι "προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Θα είναι μέχρι 90 μέρες μάξιμουμ και όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμψει".

Όσον αφορά στα θεματικά κανάλια, τόνισε πως "στη συζήτηση (για τα θεματικά κανάλια) εγώ δεν είπα ότι θα υπάρχουν ή δεν θα υπάρχουν. Δεν σας έχω απαντήσει καν σε αυτό το ερώτημα, γιατί ακριβώς δεν έχει ανοίξει τέτοια συζήτηση…".

"Δεν ισχύει η δήλωση του Νίκου Παππά ότι θα προκηρυχθούν και θεματικές άδειες;", ερωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, και απάντησε πως "ακριβώς δεν είπε αυτό. Είπε ότι αργότερα θα δούμε. Εάν θα υπάρχουν θεματικές άδειες θα το συζητήσουμε".

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, η κ. Γεροβασίλη διευκρίνισε πως "υλοποιούμε όλα όσα έχουμε συμφωνήσει και πιστεύουμε ότι και οι εταίροι θα κάνουν το ίδιο. Είμαστε στην υλοποίηση της συμφωνίας. Οι μονομερείς ενέργειες δεν νομίζω ότι είναι στόχος. Ξεκινάει και οργανώνεται μία τέτοια συζήτηση (για τα πλεονάσματα). Η κυβέρνηση με αποδείξεις έχει μειώσει τα προηγούμενα συμφωνημένα πλεονάσματα. Το 3,5% δεν μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα. Θα πρέπει να ακούσουμε από τον κ. Μητσοτάκη τι έχει να πει για τα πλεονάσματα που είχε συμφωνήσει ο κ. Σαμαράς".

Για τον "κόφτη", η κ. Γεροβασίλη διαβεβαίωσε πως "κίνδυνος για τον κόφτη δεν υπάρχει, δεν θα έρθει τίποτα καινούργιο πλην των ήδη γνωστών". Προανήγγειλε δε τη σύσταση ενός οργάνου μεταξύ Αθήνας - Βρυξελλών για γρήγορη διαχείριση στα όποια προβλήματα της διαπραγμάτευσης.

Αναφορικά με το θέμα της δίωξης του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, έκανε λόγο για νευρικές αντιδράσεις και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, παραπέμποντας στην "ελληνική δικαιοσύνη και στις αποφάσεις της". "Οποιαδήποτε παρέμβαση είναι παρέμβαση στην ελληνική Δικαιοσύνη. Εμείς αφήνουμε τη Δικαιοσύνη να λειτουργήσει ανεξάρτητα" σχολίασε. 
Ως προς τον ΕΝΦΙΑ, η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι κυβερνητικός στόχος είναι η αντικατάστασή του με φόρο ακίνητης περιουσίας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου