Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ετοιμαστείτε να γελάσετε και να εξοργιστειτε με αυτά που θα ακούσετε απο τον Τσίπρα στην ΔΕΘ




Μην έχοντας και κακός προς το παρών ποινικές ευθύνες ο Αλέξης Τσίπρας, ο πλήρως αποτυχημένος ετοιμάζεται να εξαπατήσει, να παραπλανήσει και να κοροϊδέψει στην ΔΕΘ.

Ετοιμάζεται λοιπόν να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την κυβέρνηση με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και τη μείωση της ανεργίας χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναι καλά γράφουμε και πιστέψετε το αυτό ακούγεται ότι θα πει!!!

Αυτό λοιπόν θα ξεστομίσει αδιαφορώντας για το ότι η χώρα που κακός είναι ο ίδιος πρωθυπουργός είναι πρώτη στην Ευρωζώνη στην ανεργία.

Την ίδια ώρα, στη διάθεση του Μαξίμου βρίσκονται ήδη και τα σημειώματα που είχαν ζητηθεί από τους αποτυχημένους υπουργούς της κυβέρνησης που δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται, στα οποία περιλαμβάνεται ένας απολογισμός πεπραγμένων, αλλά και προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο διάστημα.

Ποια πεπραγμένα;;;;;

Πλήρη αποτυχία σε όλα τα επίπεδα!!! 

Ασφάλεια; 

Υγεία; 

Εργασία; 

Φορολογία; 

Οικονομία; 

Ανάπτυξη;

Που;;;;;

Σε όλα υπάρχει πλήρης αποτυχία, ανικανότητα και ανεπάρκεια!!!

Και όμως τα στοιχεία αυτά των αποτυχημένων υπουργών , κρίνονται ως ιδιαίτερα σημαντικά από τον Τσίπρα, αφού ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ αναμένεται να προβεί μεταξύ άλλων και σε αποτίμηση του κυβερνητικού έργου.

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ναι καλά γράφω θα τολμήσει να κάνει αποτίμηση του κυβερνητικού έργου γιατί είναι επαγγελματίας ψεύτης και απατεώνας και θα τα δει όλα καλά και ανθηρά μπρος στα μούτρα εκατομμύρια Ελλήνων που θα μείνουν άφωνοι και δεν θα μπορούν να τον πλακώσουν στις σφαλιάρες!!!

Σε κάθε περίπτωση, και με δεδομένο ότι τα στενά δημοσιονομικά δεν αφήνουν περιθώρια για παροχές και φορολογικές ελαφρύνσεις, οι εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα θα έχουν ως επίκεντρο τη «δίκαιη ανάπτυξη», αλλά και την κοινωνική πολιτική!!

Μην  γελάτε αυτά έχει υπόψη του να πει ο Τσίπρας και να κάνει γιατί απλά δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα όπως όλοι αυτοί που ηγούνται σε καθεστώτα και εάν δεν γίνει κάτι άμεσα και αφήσουν να εδραιωθεί το καθεστώς θα γίνουμε αντάρτες και τότε θα είναι αργά για την χώρα μας και το μέλλον της.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου