Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Τραγική κατάληξη για πατέρα και κόρη που είχαν εξαφανιστεί στην Ηλεία




Νεκροί σε χορτολιβαδική έκταση σε περιοχή της Ανδραβίδας και συγκεκριμένα στη θέση Κασταράχι Μπορσίου εντοπίστηκαν ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, που αγνοούνταν από τις 16 Ιουλίου.

Τις σορούς τους βρήκε ιδιοκτήτης χωραφιού. Ο άνδρας βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και η κόρη του σε απόσταση 300 μέτρων από αυτό.

Η έκταση στην οποία εντοπίστηκαν πατέρας και κόρη απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από τον κοντινότερο ασφαλτοστρωμένο δρόμο και 45 χιλιόμετρα από το σημείο της εξαφάνισής τους. Ο αστυνομικός που μετέβη στο σημείο δεν διαπίστωσε εμφανή σημάδια εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, ασφαλέστερα συμπεράσματα θα προκύψουν από την ιατροδικαστική έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας και κόρη είχαν φύγει το απόγευμα της 16ης Ιουλίου από τα Δουνέικα, όπου παραθέριζαν και είχαν πάει στον γειτονικό ναό της Αγίας Μαρίνας για να προσκυνήσουν. Εκεί τους είδε ένας πιστός, τη στιγμή που έφευγαν από τον ναό με το αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο των ερευνών είχαν γίνει αυτοψίες σε αρδευτικά κανάλια, αλλά και σε μικρούς δρόμους που υπάρχουν μέσα στον κάμπο της βόρειας Ηλείας. Ακόμη, είχε ζητηθεί και είχε ερευνηθεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στα διόδια των εθνικών οδών Καλαμάτας - Κορίνθου και Πατρών - Αθηνών, ώστε να διαπιστωθεί αν ο πατέρας με την κόρη πέρασαν από τα σημεία αυτά, με σκοπό να επιστρέψουν στο σπίτι τους στο Ιλιον της Αττικής. Επίσης, αστυνομικοί από την Αθήνα είχαν πάει στο σπίτι της οικογένειας στο Ιλιον, αλλά δεν εντόπισαν το αυτοκίνητο του 68χρονου, ούτε υπήρξε κάποια μαρτυρία για επιστροφή του 68χρονου και της κόρης του.



Πηγή : kathimerini.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου