Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

"Πέντε μετάλλια θα κατακτήσει η Ελλάδα"



Το "Associated Press" έκανε την εκτίμησή του για τους νικητές των μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και μεταξύ αυτών υπάρχουν και πέντε Έλληνες. Δείτε ποιοι είναι.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Associated Press" συνέθεσε μία λίστα με τις προβλέψεις για τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Ζανέιρο, "προσφέροντας" πέντε εξ αυτών στην Ελλάδα.

Οι συντάτες του "AP" συγκέντρωσαν τις... δυνάμεις τους και έκαναν μία συνολική εκτίμηση για τον τελικό πίνακα μεταλλίων, με προβλέψεις για κάθε αγώνισμα, κάθε αθλήματος.

Σύμφωνα με αυτές τις εκτιμήσεις, η παρουσία της 95μελούς ελληνικής αποστολής στη Βραζιλία θα επιβραβευτεί με δύο χρυσά και τρία χάλκινα.

Η μεγαλύτερη ελληνική ελπίδα για χρυσό αποτελεί αδιαμφισβήτητα ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, ο οποίος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και είναι το φαβορί. Αυτό πιστεύουν και στο "AP", αφήνοντας από κάτω του τον Κινέζο Χάο Γιου και τον Ρώσο Ντένις Αμπλιάζιν.

Το έτερο χρυσό μετάλλιο προκύπτει από τον κορυφαίο κολυμβητή ανοιχτής θάλασσας, τον Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος στα 36 του θα αφήσει από κάτω τον Αμερικανό Τζόρνταν Βιλιμόβσκι και τον Γερμανό Κρίστιαν Ράιχερ στα 10.000 μέτρα.

Στο επί κοντώ, η παρουσία της πρωταθλήτριας Ευρώπης Κατερίνας Στεφανίδη στο τρίτο σκαλί του βάθρου μοιάζει με αρνητική έκπληξη, αφού αποτελεί το φαβορί για το χρυσό. Στη λίστα του "AP", πάντως, βρίσκετια πίσω από την Αμερικανίδα Τζεν Σουρ και τη Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ.

Χάλκινο μετάλλιο πρέπει να περιμένουμε και από τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, όπου η Κολομβιανή Κατερίνε Ιμπαργκέν και η Βενεζουελάνη Γιουλιμάρ Ρόχας θα βρεθούν από πάνω της.

Τέλος, υπάρχει εκτίμηση ότι η ανερχόμενη Άννα Κορακάκη θα καταφέρει να μπει στα μετάλλια στο αεροβόλο πιστόλι από 25 μέτρα και θα κατακτήσει το χάλκινο πίσω από την Κινέζα Ζανγκ Τζιντζινγκ και τη Βουλγάρα Αντοανέτα Μπόνεβα.

Όσο για τις υπόλοιπες προβλέψεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ, δεν προκαλούν μεγάλη εντύπωση: ο Γιουσέιν Μπολτ θα κατακτήσει τα 100μ. και τα 200μ. και οι ΗΠΑ το χρυσό στο μπάσκετ...


Πηγή : contra.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου