Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Νέα Δημοκρατία: Να πάρει θέση για το Ελληνικό ο Τσίπρας



Η ΝΔ καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει θέσει άμεσα στο θέμα που προέκυψε για το Ελληνικό. Σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η επένδυση του Ελληνικού και μαζί με αυτήν χιλιάδες θέσεις εργασίας κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα.

Αιτία - σημειώνει η ΝΔ - είναι η πρόθεση του Υπουργείου Πολιτισμού να κηρύξει - «με ακατανόητη καθυστέρηση» - ως αρχαιολογικό χώρο σχεδόν ολόκληρη την έκταση του Ελληνικού.

«Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση παράγει αδιέξοδα. Τα, τουλάχιστον, περίεργα μπρος - πίσω στο ζωτικό για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας τομέα των επενδύσεων, έχουν ως πρώτο θύμα τους τις θέσεις απασχόλησης που εναγώνια περιμένουν οι άνεργοι συμπολίτες μας», επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπληρώνοντας πως κάθε φορά που δρομολογείται κάποια σοβαρή επένδυση στη χώρα, υπαρκτέςa ή τεχνητές ενδοκυβερνητικές διαμάχες και δυσλειτουργίες, τη δυναμιτίζουν.

«Το Ελληνικό κινδυνεύει να γίνει ένα ακόμα θύμα αυτής της νοσηρής κατάστασης. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει άμεσα ξεκάθαρη θέση», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.




Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, real.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου