Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ντροπή σου Αυλωνίτου: Να δώσουμε χώρο στους καταληψίες - Είναι αξιέπαινα παιδιά




Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου γνωστή για τις κραυγές της και την κασέτα που βάζει πηγαίνοντας καλεσμένη  στα κανάλια, χωρίς να γνωρίζει όμως εάν αυτά που γράφει η κασέτα είναι παλιά, καινούργια, άκυρα, λάθος είπε σήμερα για να ξεπεράσει τους προηγούμενους στις δηλώσεις υπέρ των αντιεξουσιαστών.

Η Αυλωνίτου σήμερα έβαλε και αυτή ξεκάθαρα πλάτη στις απανταχού καταλήψεις κτιρίων, αφού χαρακτήρισε τους καταληψίες «αξιέπαινα παιδιά γιατί δείχνουν αλληλεγγύη»


Πήγε και ένα ακόμα βήμα παραπάνω η ακατάλληλη να εκφράζει δημόσιο λόγο Αυλωνίτου λέγοντας πως "θα πρέπει σ' αυτά τα παιδιά να δώσουμε χώρο", συμπληρώνοντας πως «αν αυτά τα παιδιά είχαν δουλειά, θα κοίταζαν τη δουλειά τους. Η κρίση όμως, τα έχει φέρει πιο κοντά και είναι αξιέπαινα γιατί δείχνουν αλληλεγγύη».

Βέβαια σαφώς μπερδεμένη στην κατανόηση των όσων λέει κράτησε τουλάχιστον κάποιες αποστάσεις από τις χθεσινές δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία τόνισε πως προτιμά τις καταλήψεις από αυτά που γίνονται στη Γαλλία στη Γερμανία, τονίζοντας: «Δε νομίζω ότι τα είπε έτσι η Σία. Δεν εξισώνονται αυτά τα δύο. δεν μπαίνουν στο ζύγι».

Καταλαβαίνοντας τουλάχιστον ότι άλλο Τζιχαντιστής και άλλο Αντιεξουσιαστής


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου